Leder af Marketing og Digital Udvikling

En sjælden jobmulighed på Bornholm

Bornholm er noget særligt. Et helt og velfungerende samfund der er i vigør med driftige mennesker.

Gæsterne vælger øen til, og vi har på 10 år fået årligt 50% flere overnatninger. Placeringen af en havvindmøllemark på Østersøen rummer spændende perspektiver for erhvervsudviklingen – også i koblingen over mod turisme.

Og nu efterlyser vi en profil, der kan hjælpe os med de næste vigtige skridt i vores destinationsarbejde. Det er i en position som Leder af Marketing og Digital Udvikling.

Jobbet:
Destination Bornholm har ansvaret for markedsføring og udviklingen af Bornholm som turistdestination.

Markedsføringsarbejdet tager derfor afsæt i den øverste del af salgstragten. Vi brander Bornholm og driver formidlingen af øen sammen med den nationale markedsføringsorganisation VisitDenmark og erhvervslivet lokalt.

Vi driver en række platforme, hvor den væsentligste er bornholm.info med cirka 1 mio. besøgende årligt, som samtidig er omdrejningspunkt for vores content.

Derudover indgår SoMe, nyhedsbreve og app’en Bornholm som vigtige platforme i vores arbejde.

Vi er en non-profit organisation med 600 medlemmer og en kommunal samarbejdsaftale, og vi har eksisteret i 30 år. Med andre ord hviler vi på et sundt og godt fundament i krydsfeltet mellem det private og det offentlige.

Det forventer vi af dig:
Du har en baggrund med afsæt i marketing med særlig fokus på digital udvikling og drift. Du er ikke nødvendigvis eksperten i marketing og turisme, da du råder over et specialiseret marketingteam, der støtter opgaveløsningen.

Det er din digitale baggrund, der gør dig til eksperten på dette område, og du har en central opgave i at styrke det digitale arbejde i regi af Destination Bornholm.

Du har erfaring med webudvikling, dialog med udviklere, og du forstår og kan agere i den kompleksitet, som cookielovgivningen og GDPR-regelsæt skaber på området.

Du er måske uddannet indenfor det digitale område. Måske har du 3-5 års erfaring med området. Måske både og.

Du har muligvis ledelseserfaring, men det er ikke afgørende. Vi vil gerne give dig erfaringen, hvis du til gengæld er stærk i det digitale. Men lysten til at tage ejerskab sammen med et team er naturligvis en forudsætning.

Turisme er en kompleks forretning på tværs af mange aktører. Derfor har vi heller ikke en forventning om, at du er turismeekspert, til gengæld forventer vi, at du har kommerciel forståelse.

Hvis du ikke allerede bor på Bornholm, så forventer vi, at du bosætter dig på øen på fast basis.

Stillingen er en fuldtidsstilling og en central position i vores virksomhed. Vi har et godt sammenhold og nyder at være aktive spillere i Bornholms udvikling. Vi har flekstid og betalt frokostpause.

Vi ønsker besættelse af stillingen så hurtigt som muligt, men vi venter gerne på den rette.

Motiveret ansøgning og CV fremsendes til direktør Pernille Kofod Lydolph på pernille@bornholm.info eller ring på 2427 1004

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00