Kom til Bornholm og oplev kunst & kunsthåndværk i verdensklasse

Bornholm blev i 2018 hædret med titlen som World Craft Region. Kom og se hvorfor, når Bornholms Kunstrunde afholdes Kristi Himmelfarts ferien. I år med endnu flere kunstnere.

Har du sagt kunst og kunsthåndværk, må du nødvendigvis også sige Bornholm. Intet sted i Danmark er der flere kunsthåndværkere pr. kvadratkilometer. Sådan har det været i mange år. At kvaliteten også er helt i top, kan der vist heller ikke sås tvivl om. Bornholm blev, i 2017 som det første sted i Europa, udvalgt som World Craft Region på grund af sin særlige stærke position indenfor kunsthåndværk.

Bornholm vil naturligvis gerne dele alle herlighederne med omverdenen og inviterer derfor for 3. gang til Bornholms Kunstrunde i Kristi Himmelfartsferien, som i år er 10. – 13. maj. Næsten 90 kunstnere, kunsthåndværkere, gallerier og museer er klar til at tage interesserede med på en rundtur i kunsten. Blandt dem er billedkunstnere, glaspustere, keramikere samt smykke-, træ og tekstilhåndværkere. Alle deltagerne holder åbent alle fire dage kl. 11.00 – 16.00.”

Bornholms Kunstrunde skydes i gang med en åbningsudstilling på Gudhjem Museum torsdag den 10. maj kl. 10.00, hvor deltagerne udstiller ét af deres værker. Herfra kan man således planlægge sin rundtur i kunsten på Bornholm. Destination Bornholm har fokus på forlængelse af turistsæsonen. Events som Bornholms Kunstrunde er en af de mange oplevelser, der er værd at rejse efter i denne sammenhæng.

Du kan læse mere om Bornholms Kunstrunde på www.bornholmskunstrunde.dk . Her kan du også finde kunstrundekortet, der giver et hurtigt overblik over de deltagende, samt søge på by, dag og kunstnerkategori.

Udover Destination Bornholm, støtter følgende samarbejdspartnere økonomisk op om Bornholms Kunstrunde: Sparekassen Bornholms Fond, JF Data Service, FNDRKAAS, Færgen samt Kunst- og Kulturhistorisk Råd (BRK)

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, Pernille Lydolph24271004 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen 56930367 eller hellem@bornholm.info
Såfremt der er spørgsmål til Bornholms Kunstrunde, kontakt venligst Laila Lund Balle på laila@bornholm.info eller 5695 9500.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00