Kom med til debataften om turismen på Bornholm

Turismeomsætningen på Bornholm, direkte og afledt, er på 3 mia, og dermed har turismen en enorm betydning for øen. Det gælder for erhvervslivet og alle de, der arbejder i turismen, men så sandelig også for alle bornholmere.

Turismen er vigtig – og den er meget mere end overnatninger og restaurantbesøg – for eksempel skaber turismeomsætningen 19% af de jobs, der er i detailhandlen og 26% af de jobs, der er i andre brancher på Bornholm. Derfor inviterer Destination Bornholm til debatmøde om turismen på onsdag den 27. oktober, så politikerne har mulighed for at fortælle om deres visioner for øens turisme.

 

Destination Bornholm håber derfor, at rigtig mange virksomheder og privatpersoner vil møde op denne aften. Med politikere og det bornholmske erhvervsliv i samme rum, er scenen sat for en god og aktiv debat om turismeudviklingen på øen.

Måske tænker flere, at politik interesserer jeg mig ikke for, men det er vigtigt, at vi sammen drøfter, hvilken vej vi vil gå, og hvordan vi når derhen. Derfor håber vi, at mange vil møde op”

 

Debatmødet finder sted på Møbelfabrikken i Nexø den 27. oktober kl. 19.00-21.00

Tilmelding er nødvendig og du kan tilmelde dig på tilmelding@bornholm.info eller tlf.: 5695 9500

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00