Gratis uddannelsestilbud

Mulighed for gratis uddannelse for ledere og personale i turismevirksomheder.

Igennem projektet Danske Turisme Kompetencer udbyder Dansk Kyst- og Naturturisme nu i første omgang 4 nye kurser til turismevirksomheder. I projektet er der i øvrigt mulighed for at skræddersy andre uddannelsestilbud, hvis virksomhederne har behov for anden kompetenceudvikling end de udbudte. Ved min. 7 medarbejdere fra samme virksomhed, som deltager på samme forløb kan kurset gennemføres i virksomheden eller i nærområdet med hensyntagen til den daglige drift.

De fire udbudte kurser

  • Lav videoformidling designet til at ramme dine turisme kunder på de sociale medier: Lær at producere godt videomateriale med en smartphone, simpel billedbehandling og at fortælle den gode historie til turismepersonaerne, så du styrker dit brand og får mere trafik og salg. Du arbejder med din egen virksomhed i forløbet.
  • Bornholmer-værtskabet, storytelling og mersalg: Tag dine medarbejdere med på kursus i det gode værtskab, hvor I lærer hvordan man tager service til et nyt niveau, bliver kloge på Bornholms gode historier og bliver klædt på til storytelling og mersalg. Incl. besøg på nogle af øens nøgleoplevelser i lokalområdet med i bus.
  • Krydstogtsparat – servicedesign og mersalg: Bliv klog på krydstogtgæstens adfærd og behov fra en krydstogtsekspert, skræddersy produktpakker og lær om servicedesign og mersalg, fortæl den gode ø historie, få indsigt i godt værtskab som en service. Særligt velegnet til detailhandel og spisesteder.
  • Den gode service – også i konfliktsituationer: Kundekontakt og det gode værtskab, kræver også at man kan håndtere konfliktsituationer på en konstruktiv måde. Lær her om konflikthåndering, service, behovsforståelse og om formidling af oplevelser i lokalområdet. Særligt velegnet for hoteller, sommerhusudlejning, campingpladser, vandrehjem mm.

Læs mere om kurserne her dansketurismekompetencer.dk (PDF) og deltagerbetingelser her www.dansketurismekompetencer.dk/deltagelse/hvem-kan-deltage/

Tilmelding til kurserne

Tilmelding og spørgsmål kontakt venligst

Projektleder Marina Hjørdie
E-mail: mhj@kystognaturturisme.dk
Ttlf. 2643 6336

OBS! Ved hurtig tilmelding vil det måske være muligt at lave et uddannelsesforløb inden højsæsonen starter.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00