Google Succes Online – 3 gratis webinarer

Få turister i forretningen med digital markedsføring. I september måned lancerer Google Succes Online i samarbejde med Danske Destinationer tre livestreams, som er skræddersyet til dig, der vil tiltrække flere turister og udnytte digitale muligheder til at sætte skub i forretningen.

Google Succes Online har udviklet tre forskellige webinarer målrettet turismeerhvervet.  De er gratis og hver af en times varighed. De tre webinarer tager seeren gennem de vigtigste online værktøjer til at tiltrække kunder til turisme- og oplevelsesindustrien. Der er ingen tilmeldingsfrist, så aktørerne kan melde sig til helt indtil det første starter den 21. september. Tilmeldingslink er via links’ene nedenfor.

Webinar 1 – Tiltræk besøgende med Google My Business: Trin-for-trin guide

Tidspunkt:

Tirsdag d. 21. september kl. 13:00 – 14:00

Beskrivelse:

Få gennemgået Google My Business trin for trin. Sørger du for at have de rette elementer på plads, kan GMB hjælpe dig med at nå ud til en guldgrube af oplevelseslystne besøgende.

Få gennemgået hvordan din virksomhedsbeskrivelse står knivskarpt ift. SEO, hvilke detaljer og kontaktinfo, du skal have tjek på. Derudover får du den digitale eksperts bedste tips til at bruge billeder, der synliggør din virksomhed og indbyder til besøg.

Efter de besøgende er tjekket ud, gennemgår vi desuden, hvordan du sikrer, at de efterlader et aftryk i din online gæstebog og skriver anmeldelser, der kan inspirere andre til også at komme og besøge din virksomhed.

Link til webinar 1:

https://googlesuccesonline.dk/event/tiltraek-besoegende-med-google-my-business

 

Webinar 2 – Skriv tekster som turister og søgemaskiner elsker: Stå stærkt med SEO

Tidspunkt:

Torsdag d. 23. september kl. 10:00 – 11:00

Beskrivelse:

SEO er et vidt begreb og kan bruges i mange forskellige nuancer af virksomheders digitale markedsføring. Dette livestream stiller derfor skarpt på følgende inden for SEO-genren:

  • Sådan bestemmer du ROI for din turismevirksomhed (flere opkald, reservationer, flere besøgende til butik, flere rutevejledninger eller lign. med analyseværktøjer som GMB eller Google Analytics).
  • Hvordan finder du ud af, hvad turisterne søger på og tilpasser dine online tekster til det? (Hjemmesidens sprogfunktioner, evt. data fra analytics, navigation på siden, geografi mv.).

Link til webinar 2:

https://googlesuccesonline.dk/event/skriv-tekster-som-turister-og-soegemaskiner-elsker

 

Webinar 3 – Grib turisten på deres online rejse: Fra inspiration til booking

Tidspunkt:

Mandag d. 27. september kl. 10:00 – 11:00

Beskrivelse:

Hvert skridt på kundernes online rejse gennemgås med eksempler til, hvordan oplevelsesvirksomhederne griber interessen hos de besøgende.Når du skal lokke turister til din virksomhed, er det altafgørende, at du møder dem på alle skridt af deres kunderejse:

  • Inspiration: Google Ads, sociale medier, søgemaskiner.
  • Købsovervejelse: Turisten søger på nettet særlig hjemmesider fra leverandører, rejsehjemmesider
  • Booking: google reserve, tripadvisor eller lign.
  • Før ophold: Søger efter aktiviteter/tilbud (mere tilbøjelig til at købe qua booking) – tur og seværdighedshjemmesider, anmeldelsessider
  • Under ophold: Turisten søger efter anbefalinger til restauranter, aktiviteter og seværdigheder – særlige kanaler: anmeldelsessider, Google Maps, SoMe og GMB
  • Efter ophold Nyhedsbrev, anmeldelser og evt. genbooking

Link til webinar 3:

https://googlesuccesonline.dk/event/grib-turisten-paa-deres-online-rejse

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00