Flot anerkendelse af Bornholm – Verdens bedste ø?

Som resultat af internationalt pressearbejde og relationer heraf, er Bornholm nomineret i kategorien ”Best Islands” i rejsemagasinet Travel+Leisure´s konkurrence ”World´s Best Awards 2018”.

Det internationale rejsemagasin Travel+Leisure har været på Bornholm flere gange de seneste år, og er så begejstret for øen, at Bornholm er med i konkurrencen om titlen som verdens bedste ø. Magasinet kårer hvert år ”Worlds Best ” i flere kategorier og i 2018 er Bornholm med i opløbet blandt alverdens øvrige skønne øer. Destination Bornholm er naturligvis meget glade og stolte.

Det er en stor ære for Bornholm at få anerkendelse i form af denne nominering, som den eneste ø i Danmark”

udtaler Helle Mogensen, presseansvarlig hos Destination Bornholm og fortsætter: ”Brandingværdien af nomineringen er stor og den kan vi bruge i vores markedsføring af øen fremadrettet, også såfremt det skulle ske at Bornholm ikke tager prisen. Nomineringen er en anerkendelse til hele Bornholm og ikke mindst de aktører, der hver dag arbejder hårdt for at give øens gæster de bedste ferieoplevelser.”

Synes du at Bornholm har fortjent titlen som verdens bedste ø, har du mulighed for at afgive din stemme indtil den 5. marts 2018 på følgende link: https://wba.m-rr.com/home. Når du kommer til selve afstemningen, vælges, Europa, Danmark, øer og derefter har du muligheden for at stemme på Bornholm.

 

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, Pernille Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen, 56930367 eller hellem@bornholm.info

 

 

Om Travel+Leisure: Et månedligt rejsemagasin, der udgives 12 gange årligt. Magasinet har på verdensplan over 6 mill. læsere og 4,2 mill unikke besøgende om måneden på deres online udgave af magasinet. Magasinet skrev senest i 2016 en artikel om Bornholm. Den kan læses her.

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00