Få hjælp til brugen af bornholm.info

Du vil gerne lægge en event ind i vores eventkalender? Eller du vil gerne opdatere din profilside på bornholm.info? Men det hele er bare én stor udfordring for dig?

Så kom til vores “Drop-in”-møder, hvor du nu en gang om måneden kan få hjælp til de spørgsmål du sidder med i forbindelse med kalenderen, profilsiden eller åbningstiderne.

Drop-in-møde hver måned med hjælp til bornholm.info

Du kan komme ned til os en gang om måneden, typisk en torsdag i tidsrummet 15-17, hvor vi hjælper dig med opdateringen af din profilside, viser dig hvordan du lægger events ind i kalenderen, opdaterer billeder på din profil eller holder kontaktinformationer og åbningstider opdateret.

Vi bor på Nordre Kystvej 3 i Rønne (brug indgangen til turistinformationen, og parkér gerne på vores personaleparkering bag huset).

Praktisk hjælp til lige netop dit spørgsmål

Du behøver ikke at tilmelde dig i forvejen, det er heller ikke noget foredrag, men vi hjælper dig med lige netop dét spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med din profilside, åbningstider, eventkalender eller andet vedrørende bornholm.info.

HUSK at tage bærbar PC med, så du kan se tingene sådan, som du vil gøre det, når du arbejder på siden hjemmefra!

Vi melder snart ud med nye datoer for 2021.

PS. Hvis du har et lidt mere specifikt spørgsmål, så send os gerne en mail i forvejen til webansvarlig Dennis Tomiola på dennis@bornholm.info.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00