Destination Bornholms markedsføringsmøde 2020

Destination Bornholm har i år valgt at afholde det årlige markedsføringsmøde i Rønne Bio. Her er der god mulighed for at holde tilpas afstand som følge af Corona-situationen, samtidig med alle har mulighed for at se præsentationerne af Destination Bornholms markedsføringstiltag i 2021.

Vi glæder os til at se vores medlemmer igen til vores årlige markedsføringsmøde, som i år finder sted d. 8. oktober 2020 i Rønne Bio. Her vil vi præsentere de kommende tiltag i 2021 inden for markedsføring og projekter. Samtidig vil vi benytte lejligheden, til at fortælle lidt om den nuværende situation, og hvad der er sket i det indeværende år.

OBS! nyt tidspunkt, men samme sted

Tidspunkt: 
Mødet er flyttet fra torsdag d. 8. oktober 2020 til onsdag d. 11. november kl.14-16.

Flere at indikeret de gerne ville deltage, men der var for travlt i øjeblikket. Destination Bornholm har derfor valgt at flytte arrangementet til efter UGE 42, så der er mere ro til at deltage.

Sted:
Rønne Bio
Nørregade 2
3700 Rønne

Hvad vil blive præsenteret?

Dagen byder på flere flere oplæg, som er relevante for alle medlemmer af Destination Bornholm. Du kan bl.a. høre om kampagner i 2021, digitalpakker, projekter og andre spændende tiltag.

Hvad med corona?

I Rønne Bio har vi god mulighed for at holde afstand med retning mod scenen. Der er derfor plads til alle, men du skal huske at efterlade minimum en plads ledig mellem dig og sidemanden. Derudover er der sat håndsprit op flere steder i biografen, og ved kaffe/kage-bordet. Mundbind er ikke krav til arrangementet, men du er velkommen til at medbringe og gøre brug af et selv. Vi anbefaler dog, at du bliver siddende under hele arrangementet, og kun rejser dig for at hente kaffe/kage eller gå på toilettet.

Biografens foyer er tilladt for op til 41 personer, så det anbefales, at du opholder dig i selve biografsalen.

Hvordan tilmelder du dig?

For at deltage i markedsføringsmødet skal din virksomhed være medlem af Destination Bornholm. Tilmelding til mødet er nødvendig af hensyn til planlægningen og kan ske til Sandra Maria Melskens på sandra@bornholm.info.

NB! Som følge af seneste corona-restriktioner har vi kun plads til 50 personer i salen.

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 30. oktober kl. 12.00

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00