Destination Bornholm og Bornholmslinjen lancerer sensommerkampagne

Billige færgebilletter alene gør det ikke. Der skal mere til for at sikre danske gæster til Bornholm i sensommeren og henover efteråret.

Destination Bornholm lancerer, i samarbejde med Bornholmtours og Feriepartner Bornholm samt Bornholmslinjen, i denne uge, en sensommerkampagne på det danske marked. Bornholmslinjen overtager sejladsen til Bornholm fra 1. september og tilbyder langt billigere billetter end tidligere, men gæsterne kommer ikke alene på grund af billigere færgebilletter. Tiltaget skal derfor gøre opmærksom på, at Bornholm er oplagt til et besøg i sensommeren og langt hen i efteråret.

Kampagnens budskab er, at der er masser af gode grunde til at besøge Bornholm netop i sensommeren. Udover de billige billetter er det den unikke natur, det bornholmske køkken samt hygge. Kampagnen kører udelukkende online i hele Danmark i ugerne 33-38, og er et helt nyt set up i forhold til tidligere kampagner. Dette giver muligheden for at tiltrække danskere, der måske ikke tidligere har tænkt Bornholm som feriedestination. I denne sammenhæng bruger Destination Bornholm endvidere noget af al den værdifulde presseomtale, Bornholm har opnået gennem de senere år, hvor bl.a internationale medier roser Bornholm i høje toner.

Destination Bornholm er meget glad for, at den fælles markedsføringsindsats kan fortsætte, nu med Bornholmslinjen som samarbejdspartner:

Vi glæder os over, at den koordinerede indsats omkring markedsføringen fortsætter. Det betyder, at vi bruger pengene sammen og dermed skaber synergier i indsatserne. Det giver god mening for den enkelte og for Bornholm”

udtaler direktør Pernille Kofod Lydolph.

Samme positive toner lyder fra Bornholmslinjen hvor kommerciel direktør Jesper Skovgaard tilføjer: ”Med de billige billetter rykker Bornholm tættere på resten af verden. Men skal vi sikre os gæster til Bornholm efter den 1. september, skal vi koordinere indsatsen for at få vores budskab ud.”

En lignende kampagne på det tyske marked er allerede skudt i gang. Her er det udover Destination Bornholm og Bornholmslinjen, Feriepartner Bornholm, Bornholmtours, Juhls Hoteller og Hotel Balka Strand, der er gået sammen om den fælles markedsføring.

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, direktør Pernille Lydolph 24271004, pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen 56930367 hellem@bornholm.info

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00