De gode historier om Bornholm når bredt ud

Bornholm fik også i 2018 masser af presseomtale i ind- og udland. Destination Bornholm har netop opgjort værdien af presseindsatsen.

Interessen for Bornholm er stor fra medier verden over. Destination Bornholm arrangerer og gennemfører hvert år en række pressebesøg for danske og udenlandske journalister samt influencers. Resultatet af disse besøg er at Bornholm, som feriedestination, opnår værdifuld omtale i både Danmark samt udlandet.

Netop værdimålingen, dvs. effekten af presseindsatsen er et vigtigt parameter i pressearbejdet. Destination Bornholm gennemførte i 2018 76 pressebesøg for 94 journalister/ influencers. Resultatet af dette blev 246 omtaler på print, online samt video mod 168 i 2017. Den megen omtale er nået ud til ikke mindre end 128 mio. læsere/følgere hvilket ligeledes er en stor stigning i forhold til 2017, hvor tallet var 87 mio. Destination Bornholm er naturligvis meget glade for den øgede eksponering i alverdens medier.

”Interessen for Bornholm er stadigt stigende fra både traditionelle samt sociale medier. I dag deles omtale i stort omfang, ikke mindst på mange digitale platforme. Dermed kommer de gode historier om Bornholm ofte bredt ud og når flere personer end det tidligere har været muligt”

Der er mange flere gode historier fra Bornholm på vej. De første presseture i 2019 er allerede gennemført i februar og primo marts. Der har de senere år været en øget tendens til at medierne gerne vil opleve Bornholm udenfor sæsonen, og det ser ud til at gøre sig endnu mere gældende i år.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00