Projekt: Camp Now

Udvikling af campingproduktet

CAMP NOW – Building sustainable outdoor camps and brands’ vil udvikle bæredygtig outdoor-overnatning af høj kvalitet. Derudover vil projektet eksekvere en brandingindsats, der skal skabe kendskab og opmærksomhed hos prioriterede målgrupper.

Projektet har fået Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses tilsagn om ca. 2,6 mio. kr., og med et samlet budget på knap 5,3 mio. kr. kan projektet nu blive en realitet.

CAMP NOW bygger i høj grad på erfaringerne fra projektet FUTURE CAMP, der har fokus på at transformere en del af det eksisterende campingprodukt til at kunne tiltrække fremtidens målgrupper. Fokus er her på at udvikle stærke koncepter til nye målgrupper med afsæt i friluftsliv og luksus.

I alt deltager 10 danske campingpladser i Camp Now, herunder to på Bornholm

Lyngholt Familecamping og Sannes Familiecamping vil i 2021 modtage individuel rådgivning om udvikling af deres pladser.

Projektet drives i et samarbejde mellem Dansk Kyst- og Naturturisme, Destination Bornholm.

CAMP NOW giver os mulighed for at arbejde langsigtet og strategisk med campingerhvervet – målet er at understøtte en transformation af både produkt og brand...”

Fakta om CAMP NOW

  • Projektet har et samlet budget på 5.290.000 kr.
  • Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse støtter projektet med 2.645.000 kr. fra puljen for lokale og tværgående turismeprojekter
  • Partnerne i projektet er VisitDenmark, Camping Outdoor Danmark, DigitalLead, Energy Cluster Denmark, Destination Nordvestkysten, Destination Sønderjylland, VisitAarhus, Destination Fyn, VisitSydsjælland-Møn, Visit Lolland-Falster og Destination Bornholm
  • Projektet løber fra 1. august 2020 til 31. juli 2022

Læs mere om Camp Now

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00