Bornholmske tv-fristelser til madglade nordmænd

Bornholm viser sig fra sin smukkeste side når den norske tv kanal Matkanalen i den kommende tid viser en række film med fokus på det moderne Bornholm

Når det handler om madoplevelser og unikke outdooraktiviteter er Bornholm et oplagt valg af destination. Og netop madoplevelser og outdoor er vores norske naboer meget glade for.

Dette er baggrunden for et samarbejde mellem Destination Bornholm, den norske tv kanal Matkanalen og oprindeligt norske, men på Bornholm bosiddende Anders Wik fra bureauet Ö. De 3 parter har i sommeren fået produceret 3 filmproduktioner, der skal vise nordmændene hvorfor Bornholm er den oplagte feriedestination for deres næste rejse. Filmene er lavet som en tv-serie opbygget over 3 dage på Bornholm, med forslag til hvad du kan se, smage og opleve. I filmene besøger Anders Wik og kokken Sune Rasborg en række bornholmske aktører, der stolt viser deres virksomhed og Bornholm frem.

Vi ønsker at fortælle og styrke historien om Bornholm til det norske marked, som vi tror på har potentialet til at blive et større marked end tilfældet er i dag. Og vi tror på, at historien om menneskerne bag produkterne giver en ekstra værdi til fortællingen. Derfor er det den vinkel der er brugt i produktionen af filmene”

udtaler Destination Bornholms direktør Pernille Kofod Lydolph.

Filmene vises på Matkanalen i første omgang her i september og ind i oktober og dernæst igen i foråret 2019. Formålet med at lancere filmene allerede nu er at få Bornholm ind på nethinden hos nordmændene tidligt i beslutningsfasen, når næste ferie skal planlægges. Matkanalen har ugentligt 250.000 seere

Ideen med filmene er blot et af flere tiltag på det norske marked. Destination Bornholm samarbejder med flere norske influencers, heriblandt nogle af landets største rejsebloggere samt madbloggere. Dermed sikres omtale på tværs af kanaler og en bred rækkevidde.

Det er endvidere glædeligt at Matkanalen også har købt en række tv programmer ”Spis din Ø”, produceret af TV2 Bornholm, som også har fokus på Bornholm og madkulturen. Dermed bliver de norske seere, ad flere omgange, præsenteret for Bornholm og noget af alt det gode, øen byder på.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00