Bornholm på charmeoffensiv på Sjælland

Destination Bornholm, Tilflytterservice Bornholm samt Bornholm på Hjul i fælles front for at øget kendskabet til Bornholm.

En række bornholmske aktører er i denne weekend på Sjælland for at promovere turisme, bosætning og fantastiske råvarer fra Bornholm . Udover eventen Bornholm i København, som løber af stablen lørdag, er der planlagt besøg i Lyngby og Høje Taastrup fredag og Næstved søndag. De vil i den forbindelse gøre opmærksom på at Bornholm er Danmarks bedste feriedestination men også at øen er et meget attraktivt sted at bo og leve.

 

Destination Bornholm og Tilflytterservice Bornholm forlader de hjemlige rammer og drager afsted sammen med eventbilen ”Bornholm på Hjul” med Jan Gildam. Han vil forkæle gæsterne med bornholmske fristelser, i form af smagsprøver. Samtidig vil Tilflytterservice og Destination Bornholm tale med interesserede om muligheder for ferie og job på Bornholm. Den bornholmske trio vil være at finde her:

Fredag den 26. april                  DTU Lyngby kl. 10.30-12.30  Axeltorv Høje Taastrup 13 – 17.30

Søndag den 28. april                Næstved – Næstved Megacenter kl. 11 – 18

Alle 3 steder byder trioen på gode overnatningstilbud, mere end 80 ledige stillinger samt en masse lækkerier, mange af dem sponseret af bornholmske producenter.

 

 

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til

Destination Bornholm, Pernille Kofod Lydolph 24271004, pernille@bornholm.info  eller tilflyttekonsulent  Rune Holm 31218880 tilflytter@bornholm.biz

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00