Bornholm indtager Stortorget i Ystad

Stærkt trekløver klar til at forkæle svenskerne med en dosis Bornholm når de drager til Ystad på torsdag

.

Vi er bedst når vi er sammen. Med dette som udgangspunkt tager Destination Bornholm, Næste Stop Bornholm og Bornholm på hjul til Ystad torsdag den 31. maj og invaderer Stortorget. Kristina Lindberg, Rune Holm og Jan Gildam er således klar til at give de skåningene en på opleveren med noget af det bedste Bornholm kan byde på.

Det er velkendt at mange turister, ikke mindst svenskerne, ikke kan få nok af Bornholm når først de har været her en gang. Faktisk kommer de igen og igen. Indimellem sker det at forelskelsen i øen bliver så stærk at gæsterne får lyst til at bosætte sig på Bornholm.”

Det samspil kan og skal øen udnytte og udbygge i endnu højere grad end tilfældet er pt. Derfor er det oplagt at Næste Stop Bornholm og Destination Bornholm udbygger samarbejdet og på det grundlag dette initiativ.

At kærligheden ofte går gennem maven er her ikke uvæsentligt og det er derfor oplagt at den bornholmske madkultur er repræsenteret via Jan Gildam og hans foodtruck.

Det bornholmske trekløver er at finde på Stortorget kl. 09.00 – 17.00 torsdag den 31. maj

 

pørgsmål til denne pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, direktør Pernille Kofod Lydolph på 24 27 10 04 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen på 56 93 03 67 eller hellem@bornholm.info.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00