Bornholm indtager Nordsjælland

27 bornholmske virksomheder er, i den kommende weekend, klar til at forkæle nordsjællandske gæster med lækkerier og oplevelser i FrederiksborgCentret.

Alle kan trænge til lidt Bornholm, også i november. Derfor tager en række bornholmske virksomheder, med Destination Bornholm i spidsen, turen til Nordsjælland 24. – 25. november. FrederiksborgCentret har inviteret Bornholm til Hillerød for at forkæle deres gæster med noget af alt det, Bornholm har at byde på indenfor fødevarer, kunsthåndværk samt oplevelser.

Hos Destination Bornholm er direktør Pernille Kofod Lydolph glad for invitationen og var ikke sen til at sige ja tak. ”Mere end 50 % af vore feriegæster kommer fra Nordsjælland og København og vi glæder os til at vise nogle af dem samt potentielle nye feriegæster hvad øen tilbyder. Dette sammenholdt med at Bornholm blot er ½ times flyvning fra København eller knap 3 timer med bil og færge, gør at vi meget gerne kommer til Hillerød og deler lidt ud af øen.”

I alt 27 aktører er gået sammen om en samlet stand og der bliver masser af mulighed for at købe unikke bornholmske julegaver og bornholmske fødevareprodukter. Udover de mange gode tilbud, bornholmerne tager med, bliver der også dækket op til bornholmsk buffet med de berømte specialiteter som Christiansøpigens Sild, saltstegte sild, pølser fra Hallegård samt ost fra Sct. Clemens. Med en bornholmsk øl og snaps til så er det næsten som at være på øen.

Læs mere her: http://frederiksborgcentret.dk/kalendere/bornholm-kommer-hilleroed – Her finder du også listen over hvilke bornholmske virksomheder du kan møde.

 

Mere end 50 % af vore feriegæster kommer fra Nordsjælland og København”

 

Bornholm kommer til Hillerød: FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød. Fredag 24. november kl. 13-20 og lørdag 25. november kl. 9-16.  Entre 40 kr. Familiebillet (2 voksne og op til 3 børn under 16 år) 100 kr.

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, Pernille Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen 56930367 eller hellem@bornholm.info

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00