Annoncering i Mad & Mennesker 2021

Her kan du læse om de spændende markedsføringspakker i magasinet Mad & Mennesker 2021

Om magasinet

Magasinet Mad & Mennesker udkommer en gang årligt, og har eksisteret siden 2015. Der er sket en stor udvikling med magasinet, siden det første nummer udkom. Bladet udkommer i et tæt samarbejde mellem Gourmet Bornholm, Destination Bornholm og Magasinet Bornholm.

Magasinet er en hyldest til de mennesker, som er drivkraften bag Bornholms stærke position på fødevareområdet. En position som er unik og særlig, og som vi skal værne om.

Magasinet er båret af redaktionelt stof, hvor læseren er i centrum. Det sikrer en langt større synlighed for annoncørerne, da læserne tager magasinet med sig hjem og gemmer det. Det er blevet et opslagsværk og samleobjekt, der giver lokale og turister et godt overblik over øens mange muligheder indenfor gastronomiens verden.

Eksempel: Du kan se en online pdf af 2020-udgavet af magasinet her.

Annoncering i magasinet

Mad og Mennesker udkommer i 2021 i et oplag på 70.000, hvoraf de 30.000 eksemplarer udkommer sammen med Politiken på Sjælland, og det resterende oplag distribueres lokalt på Bornholm til over 200 forskellige steder, samt på DATs flyruter over hele landet.

Der er mulighed for en række forskellige markedsføringspakker i Mad & Mennesker 2021. Læs mere om pakkerne i salgsarket her.

Vil du gerne høre mere? Kontakt Daniel Mühlendorph for yderligere information på tlf. 2422 7472 eller daniel@hyaenefilm.dk

Nye muligheder – få lavet dine egen videoklip

I 2021 har vi valgt at skabe nye muligheder for vores annoncører. I nogle af pakkerne er derfor som noget nyt mulighed for at få videoklip, som kan bruges til for eksempel dine sociale medier eller på din egen hjemmeside. Billederne, som du får taget i forbindelse med din annonce, bliver leveret efterbehandlet og klar til brug og med fuld brugsrettighed for dig.
Vedr. billeder og videoklip produktion så aftales der et fast tidspunkt, hvor alle billeder tages og/eller videoen optages. Vi aftaler det praktiske omkring sted, medvirkende og produkter med dig inden.

Daniel Mühlendorph er producent på filmproduktionen, mens Semko Balcerski er fotograf.

Se den visuelle linje i Mad og Mennesker 2020:
www.bornholm.info/mm2020

Se et eksempel på en videoproduktion, som Daniel Mühlendorph står bag: www.bornholm.info/danielm

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00