1437.dk reklamebureau

Partnerskab om din markedsføring og kommunikation

Bornholms reklamebureau

1437.dk er Bornholms design- og kommunikationsbureau, hvor vi brænder for at skabe unikke og lønsomme løsninger indenfor digital markedsføring som: Facebook- og Google Ads, sociale medier, grafisk design, webdesign, foto og traditionelle tryksager.

Navnet udspringer af vores ophav på Holmen i København, og postnummeret 1437, men har i dag al grafisk produktion på Bornholm.

Vi kan udvikle varemærker og kommunikationsstrategier, og et solidt fundament for din markedsføring. Et fundament, der bygger på langsigtede strategier, klare mål og en fordomsfri tilgang til eksekvering og afpasser virkemidler og værktøjer efter strategi og ønsket effekt. Vi vælger en bredere tilgang og lytter først og fremmest til dine ønsker og mål.

Mobiloptimerede hjemmesider

I 2019, anvendte 52,4% af brugerne mobil til deres første besøg på websiten. Ønsker de at informere sig yderligere, går de til deres computer eller tablet. Derfor skal websiten være optimeret til mobiltelefoner og tablets i forskellige størrelser. 1437.dk har skabt websites i mange år og har både stået bag enkle websites og ganske store internationale websites med flere sprog.

Bornholmsk fotograf

Vores fotograf Nikolaj Beyer er fra Snogebæk på Bornholms og har internationale priser på væggen. Han stiller skarpt på personer, produkter, mad og virksomheder – der profileres unikt og han sørger for at levere smukke unikke billeder fra den bedste side.

Måske er vi bureauet i dit liv?

Skarp profil og unik tilstedeværelse på alle platforme:

Adresse

Snellemark 39, 1. sal,
DK-3700 Rønne,
Danmark

Telefon: +45 5364 1437
mail: post@1437.dk
web: 1437.dk
insta instagram.com/1437.dk

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Tlf.

E-mail

Web

Tags:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00