SHU-BI or not SHU-BI

11. August 2018 - 11. August 2018

in Danish ? Translate here

To gamle Shubbere samler et band og genskaber mindet fra vores hey-days

I slutningen af 2015 mødtes to gamle Shu-bi-dua medlemmer i det gamle øvelokale i Ordrup. Den ene var Bosse Hall Christensen, som i 1973 var med til at grundlægge Shu-bi-dua og som var bandets trommeslager, tekstforfatter og sprællemand på de syv første albums. Den anden var Claus Asmussen, som ikke alene var komponist og producer i de tredive år han var med i orkestret, han var også dets legendariske guitarist. Man kan derfor sige, at de tilsammen tegnede sig for en væsentlig del af Shu-bi-dua’s originale DNA.

Bosse og Claus blev hurtigt enige om, at den danske rockscene savnede et band som på værdig vis kunne løfte arven fra det hedengangne Shu-bi-dua. Et band som kunne formidle den velkendte lyd, den særegne humor og den frække attitude som i de muntre år. Og hvem kunne gøre det bedre end de to? Så da mødet var slut var Shu-bi or not Shu-bi en realitet.

De allierede sig med tre skrappe musikere som er præcis ligeså dedikerede Shu-bi-dua connaisseurs som dem selv, nemlig: Karsten Lagermann (voc), John Sørensen (bas) og Klaus Poulsen (keys).

Og med humor, kærlighed og fandenivoldskhed leverer “Shu-bi or not Shu-bi” i dag alle de legendariske hits, sammen med en stribe af periodens mere ’hemmelige’ numre. Naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre .. helt i den gamle Shu-bi-dua ånd.

​Siden debuten i en udsolgt “Cirkusbygningen” i København i foråret 2016, har Shu-bi or not Shu-bi spillet henved 100 koncerter. Overalt hvor bandet spiller skaber de fest og glæde og publikum siger, at en mere autentisk Shu-bi-dua lyd, Shu-bi-dua humor og Shu-bi-dua energi har de ikke oplevet siden de gyldne år.

Shu-bi or not Shu-bi trækker mange mennesker til deres koncerter, og hemmeligheden bag dette er nok den, som de selv siger: “Vi er de eneste Shu-bi der dur!

Vi glæder os til at byde dem velkommen i Ekkodalen

When:

11
Aug

20:00 - 22:00


Priser:

Standardbillet. Unummererede pladser - Open Air

385,- DKK

Adresse:

Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Tags: Aakirkeby, Art, Café, Concert, Culture, Landmark, Music, Restaurant, Summer

Related events

Find other exciting events on Bornholm.

0
You have no favorites
You have 1 favourite
You have 0 favourites
Send us an e-mail
Write to us.

Send us an e-mail:

info@bornholm.info

Tourist information
Call us
Call us

On the phone:

(+45) 56 95 95 00