NIKOLAJ & PILOTERNE

26. July 2024 - 26. July 2024

in Danish ? Translate here

NIKOLAJ & PILOTERNE 30 ÅR MED HITS I KUFFERTEN!

At Nikolaj og hans piloter er sikkert flyvende, kan ingen musikelskere være i tvivl om. Hit på hit og udsolgte koncerter er et par af nøgleordene om den langtidshold-bare rockleverandør. ’Kommer nok hjem’, ’Engel’, ’Du er min’.

De velkendte sange fra Nikolaj Christensen står i kø, og det har de gjort siden hans debut for mere end 30 år siden. Sådan fortsætter det for manden, der greb en guitar som femårig og ikke har lavet andet siden. For efter en længere pause fra sangskrivningen og turnélivet har sangskriveren i dén grad taget revanche og leverer endnu en gang skudsikre sange og koncerter. Begge dele blev kraftigt understreget i år, hvor tre nye singler så dagens lys, og én turné blev til to.

Og med de nye sange og det kommende album i lommen er Nikolaj og hans velspillende piloter klar til at fortsætte deres optur i 2024. Som sangskriver står Nikolaj Christensen, som også kan skrive skuespiller og forfatter på visitkortet, stærkere end nogensinde og fortæller råt og ærligt om sit liv i sine sange.

Nikolaj & Piloterne er:

Nikolaj Christensen – Sang, guitar

Peter Kjøbsted – Bas

Morten Hellborn – Trommer

Dennis Flacheberg – Guitar

When:

26
Jul

19:00 - 22:00


Priser:

Koncertbillet

260 kr.


Related events

Find other exciting events on Bornholm.

0
You have no favorites
You have 1 favourite
You have 0 favourites
Send us an e-mail
Write to us.

Send us an e-mail:

info@bornholm.info

Tourist information
Call us
Call us

On the phone:

(+45) 56 95 95 00