”Langt ud i skoven”

24. July 2018 - 24. July 2018

in Danish ? Translate here

Tag med Urkraft Bornholm – ”Langt ud i skoven”

Tirsdag d. 24. juli er ”Urkraft Bornholm” alias Kisser & Niller klar til deres anden musikalske tur i Almindingen. Der er max plads til 25 gæster – og sidste gang var Plantørhuset ikke fyldt helt op, – men der havde fundet vej til skovens bankende ”hjerte” fik til gengæld en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, med musik, fortællinger og kædedans. Det handler ikke så meget om hvor mange der kommer, – men mere om den særlige oplevelse vi kan skabe i fællesskabet.

Turen starter kl. 19 ved det 400 år gamle egetræ på Christianshøj, – går videre til Jomfrubjerget, og slutter med en tæt og intim koncert i det lille rustikke plantørhus, – bygget af Hans Rømer i 1800-tallet.
Kl. 21 står vi igen ved vores biler på parkeringspladsen foran Christianshøjkroen.

En unik perle midt i skoven

Med hyrderåb, fløjtespil, sækkepibe og kædedans føres gæsterne gennem skov og klipper – frem til det lille plantørhus med metertykke mure. Det lille hus, som de fleste bare går forbi er en hidtil ganske uset perle/platform for små intime events. Med god akustik og fortættet atmosfære bringes gæsterne tilbage i tiden – ind i den levende folkekultur og helt ind under huden på de to folklorister og musikere.

Billetterne skal bestilles og betales forud på tlf. 26178319

When:

24
Jul

19:00 - 21:00


Adresse:

Segenvej 48
3720 Aakirkeby


Tags: Almindingen, Concert, Culture, Music, Nature, Summer

Related events

Find other exciting events on Bornholm.

0
You have no favorites
You have 1 favourite
You have 0 favourites
Send us an e-mail
Write to us.

Send us an e-mail:

info@bornholm.info

Tourist information
Call us
Call us

On the phone:

(+45) 56 95 95 00