Henrik Strube og Pete Repete i Ekkodalshuset

28. March 2018 - 28. March 2018

in Danish ? Translate here

På fjerde år i træk gæster Henrik Strube og Pete Repete (Malurt, Michael Falch, C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Lars H.U.G, Erik Grip, Poul Krebs, Tamra Rosanes, Lars Muhl, Warm Guns m.fl.) duoens Bornholmske hjemmebane i Ekkodalshuset. Der er sat vand over til en aften for kun max 45 gæster, der til gengæld alle kommer helt tæt på de to ”grand old men” i dansk rock gennem de sidste 40 år! Det er et stykke poetisk dansk musikhistorie gæsterne bliver vidner til. Og det hele indledes med Joans koncertbuffet, som er indeholdt i prisen.

Koncertaftenen handler om Strube og Repetes glæde ved indfølte sammenspil og nærvær og det, at opleve tid og sted forsvinde i den levende musik, i teksterne og sangen og også overgiver sig til Henriks timing, underspillede humor, ordbilleder og absurde situationer i historierne fra det virkelige liv.

Som ved de tre tidligere koncertarrangementer tør vi godt love, at der bliver grinet godt igennem og sangene giver minder, vækker følelser, eftertænksomhed og blanke øjne.

When:

28
Mar

18:00 - 22:00


Priser:

Inkl. buffet

DKK 355,- + gebyr til billetlugen.dk

Adresse:

Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Tags: Aakirkeby, Almindingen, Art, Café, Concert, Culture, Open all year, Relaxation, Spring

Related events

Find other exciting events on Bornholm.

0
You have no favorites
You have 1 favourite
You have 0 favourites
Send us an e-mail
Write to us.

Send us an e-mail:

info@bornholm.info

Tourist information
Call us
Call us

On the phone:

(+45) 56 95 95 00