Calles Cup

17. July 2018 - 17. July 2018

in Danish ? Translate here

Velkommen til Calles Cup

I aften er det tid til banens bedst doterede løb Calles Cup med en præmiesum på flotte 52.000 kr. Løbet er kun for heste opdrættet på Bornholm. Carl Edv. Mogensen er sponsor for løbet og det er en fantastisk gestus til de bornholmske hesteejere.

Carl Edv. Mogensen sponsorerer højere præmiesummer til hesteejerne og Hotel GSH, Griffen – Hotel & Wellness samt Fredensborg Badehotel ved Trine Richter udsætter ærespræmier i alle løbene.

Er du ny på banen, så kan du ved indgangen, i spilleboderne og hos totalisatorkontoret få en spillevejledning på dansk, tysk og polsk. Gå gerne i spilleboderne i god tid, så kan du få hjælp til at spille.

Vi starter aftenen med Hønselortelotto. Her starter salget af lodder kl. 17.00 ved Vinderhullet.
Carl Edv. Mogensen og Trine Richter har også tænkt på publikum, så ud over ærespræmie til de vindende ejere, er der gratis ponyridning og hoppeheste for børn og publikumskonkurrencer. Måske kommer banens maskot Travoline også forbi.

Vi ønsker alle en god aften på travbanen og tak til dagens sponsor for støtten – uden sponsorer ingen travbane.

Spil
V5 spiller du fra 2. løb og det er i V5 spillet stadig muligt at vinde Danske Spils dobbelt-op-garanti, hvis der kun findes én række med 5 rigtige. Det skete senest den 13. juni 2017, hvor en spiller for 36 kr. fik udbetalt mere end 105.000 kr. Du kan vælge at spille en lynhest, hvor du bestemmer beløbet og computeren vælger hestene. Den metode har flere spillere tidligere vundet over 100.000 kr. på den vis.

Triospillet kan også have store gevinster det har andre oplevet ved at gå hjem med mere en 20.000 kr. Så spil med, måske du er den heldige i dag.

Bemærk! Minimumsalder for spil er 18 år.

Velkommen til Bornholms Brand Park – verdens mindste travbane.

When:

17
Jul

16:00 - 21:30


Priser:

Voksne

50 DKK

Børn under 18 år

Gratis

Trkykt program koster 25 DKK

Adresse:

Segenvej 41
3720 Aakirkeby


Tags: Aakirkeby, Almindingen, Child-friendly, Summer

Related events

Find other exciting events on Bornholm.

0
You have no favorites
You have 1 favourite
You have 0 favourites
Send us an e-mail
Write to us.

Send us an e-mail:

info@bornholm.info

Tourist information
Call us
Call us

On the phone:

(+45) 56 95 95 00