Bilens Dag

15. June 2018 - 02. June 2018

in Danish ? Translate here

Siden efteråret har Bornholms 4H & Landboungdom været i fuld gang med at planlægge Fæ & Fri 2018, sammen med Biliens dag.

I evalueringen af arrangementet sidste år, var der et ord der gik igen flere gange, og det lå ligesom også i luften under selve arrangementet:
Vi havde ramt noget af den gamle Dyrskuestemning. En stemning af både fest og farver, men også med fokus på faglighed og fordybelse.

Med masser af plads til at børn i ro og mag kan udstille deres dyr, en skueplads for alle foreninger på øen, og tilbud om masser af aktiviteter for hele familien.
Der er ingen tvivl om, at arbejdsgrupperne arbejder videre på at fastholde den gamle Dyrskuestemning, og selvom vi kalder arrangementet for Fæ & Fri – Bilens Dag, så introducerede vi allerede sidste år, at børn, der udstiller deres dyr, selvfølgelig overnatter på pladsen fra fredag til lørdag, så der er ro på allerede fra morgenstunden.

Arrangementet har selvfølgelig også det populære Grisevæddeløb på programmet, men Bondedyst og andre sjove aktiviteter kommer også til at binde dagen sammen.
Vi glæder os meget til at byde indenfor til Fæ & Fri d. 2, juni kl. 10.00.

When:

15
Jun

10:00 -


02
Jun

16:00


Priser:

Voksne

50 DKK

Unge mellem 12 og 17 år

25 DKK

Børn under 12 år

Gratis

Adresse:

Segenvej 41
3720 Aakirkeby


Tags: Aakirkeby, Almindingen, Bar, Car, Child-friendly, Dog friendly, Outdoor, Summer

Related events

Find other exciting events on Bornholm.

0
You have no favorites
You have 1 favourite
You have 0 favourites
Send us an e-mail
Write to us.

Send us an e-mail:

info@bornholm.info

Tourist information
Call us
Call us

On the phone:

(+45) 56 95 95 00