Anders Blichfeldt solo i Ekkodalshuset

08. August 2019 - 08. August 2019

in Danish ? Translate here

Ingen sommer i EkkodaIen uden Anders Blichfeldt; Sådan er det bare! Og salget af billeter er i gang.

2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen Videre’, og selvfølgelig kommer Anders også forbi sin bornholmske hjemmebane i Ekkodalshuset.

Big Fat Snake turnerer ikke mere fra 2019, så Anders har besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed. ‘Vejen Videre’ er første skridt på vej mod nye eventyr for Anders. Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det ved enhver der har oplevet ham tidligere. Sådan bliver også på ‘Vejen Videre’ der med sikkerhed bliver humoristisk, nærværende, og super musikalsk. Vi får de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

Adgang til sceneområdet: 18:30
Showstart kl. 19:30
Entré kr. 335,- + billetlugegebyr.

Der er 140 stole og enkelte ståpladser.
Ønsker du at spise forinden, kan du bestille bord i restaurantens alm. åbningstid, og bordbestillingen åbner i april måned.

When:

08
Aug

19:30 - 21:00


Priser:

Entre + Billetlugegebyr

335,-

Adresse:

Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Tags: Aakirkeby, Café, Concert, Culture, Holiday periods, Landmark, Late summer, Music, Open all year, Restaurant, Summer

Related events

Find other exciting events on Bornholm.

0
You have no favorites
You have 1 favourite
You have 0 favourites
Send us an e-mail
Write to us.

Send us an e-mail:

info@bornholm.info

Tourist information
Call us
Call us

On the phone:

(+45) 56 95 95 00