Dueodde Familiecamping og Hostel

En af Bornholms skønneste campingpladser - Beliggende kun få hundrede meter fra stranden og havet - FREE WIFI - GRATIS Yoga og aktiviteter i højsæsonen - Café - Svømmehal ... Et ophold med hyggelig og afslappet atmosfære...

CAMPING

Vores campingplads byder på sydlandsk stemning  med de mange fyrtræer rundt om på pladsen. Vores teltpladser ligger ud til klitterne, en del af dem med havudsigt. Vi har gode bade og toiletfaciliteter, samt køkkener og opholdsrum.

CAMPINGPLADSEN

 

HOSTEL

Vi tilbyder overnatning med afslappet og uformel atmosfære på vores hostel. Vi har plads til alle, både – børn og voksne – og til dig der vandrer, cykler eller udforsker øen i bil. Vores værelserne er alle med eget badeværelse. Der er fælleskøkken.

HOSTEL

 

SVØMMEHAL

Vores svømmehal  er en sikker vinder. I kan nyde den subtropiske varme med masser af vandleg. Luften er 30 grader og vandet 28 grader. Der er  swimmingpool, børnebassin, sauna. Der er ingen tidsbegrænsning. Svømmehallen er kun for vores gæster boende på Hostel eller campingpladsen.

DUEODDE SVØMMEHAL

 

CAFÈ

Den friske luft, stranden, havet og alle aktiviteterne Bornholm byder på giver god appetit. I vores café serverer vi saftige bøffer, pizzabuffet med salatbar, børne retter og is bar. Kun 50 meter fra cafeen er der legeplads med hoppepude.

CAFÉ DUEODDE

DEL AF OUTDOOR FRIENDS

Vi er med i Outdoor Friends Bornholm, hvor vi sammen vejleder dig om outdooroplevelser. Se mere her.

 

GRATIS YOGA, BEACH WORKOUT & DANCE FLOW

Vi tilbyder til alle vores boende gæster  en aktiv ferie. Gratis yoga i vores skønne telt eller på stranden, alt efter vejret. Teltet er placeret i den mest pragtfulde natur. Sandtræning er på stranden. Udover gratis yoga tilbyder vi også gratis dance fitness og beach , samt nogle udvalgte events og colar dance. Til dig der trænger til at forkæle dig selv.

GRATIS YOGA, DANCE FITNESS OG BEACH WORKOUT

TILBUD

Vi har altid mange gode tilbud som Bedsteforældre-, Familie-, Aktivferie-, Senior 50 tilbud + og mange flere tilbud til fantastiske priser og ikke mindst til en oplevelsesrige ferie hos os…

TILBUD

 

BOOK din næste ferie til Bornholm her…

BOOK ONLINE

 

Vi glæder os til at se jer!

Mange Camping & Hostel hilsner

Simon & Karina

 

Social:

Information

Åbningsperiode

14.05 - 26.09

Åbningstider

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Tlf. +45 40 10 10 65

E-mail info@dueodde.dk

Web www.dueodde.dk

Skrokkegårdsvejen 17, Dueodde

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00