Bornholms Drikkefestival 2019

Kom til Drikkefestival i dagene fredag den 27. september - søndag den 29. september. Det handler om smagen af drikkene som frembringes på Bornholm og i resten af Danmark.

Få mere at vide her

Kom og smag Bornholm

Bornholms Drikkefestival inviterer til at opleve smagen af alt det drikkelige på Bornholm. Prøv smagen af alt fra Bornholms kildevand til håndbrygget øl, gedemælk, vandkefir, kryddersnaps, gin brygget på Bornholmsk natur, kaffe og mange andre dejlige våde varer.

Program for Drikkefestivalen

Bornholms Drikkefestival sætter fokus på smagen af alt det drikkelige øen byder på.

Bornholm inviterer øens gæster, branchefolk samt bornholmere til at opleve fire dage i drikkevarernes tegn.

DM i kryddersnaps afvikles i 2019 i et nyt og spændende format. I de indledende runder for amatører og professioneller inviteres publikum til at smage og være med til at udvælge finalisterne. Dommerpanelet uddeler særpriser, og endelig kåres Best-in-show, Danmarks bedste kryddersnaps.

De Bornholmske producenter vil vise alle deres klassikere frem og nye produkter vil blive præsenteret. Men også fra resten af Danmark kommer producenter til Bornholm for at dele deres ideer og skønne drikkevarer.

Ikke kun de alkoholiske drikke præsenteres på drikkefestivalen. Most, kildevand, mælk, kambucha, vandkefir og mange andre produkter vil kunne nydes.

Kom og hør historierne om hvordan drikkevarerne bliver til i “troldmandens” værksted, og deltag i spændende workshops om destillering, ølbrygning, kryddersnaps og  andre drikkevarer du kan lave derhjemme.

Drikkefestivalen arrangeres af Gourmet Bornholm og Destination Bornholm i samarbejde med Restaurant Svaneke Bryghus, Torvehal Bornholm, Team Bornholm og Bornholmtours.

Programmet for Bornholms Drikkefestival 2019 er ikke klart

Fredag 27. september

Lørdag 28. september

Søndag 29. september

 

#smagbornholm

Her kan du opleve smagen af Bornholm - Drikkefestivalen har fire hovedarrangementer, men der er mange andre muligheder for madoplevelser på Bornholm:
Events
Bornholms Drikkefestival 2019
Events
Bornholms Drikkefestival 2019
Events
Bornholms Drikkefestival 2019
Events
Bornholms Drikkefestival 2019
Flere madoplevelser under Drikkefestivalen

Find inspiration til den kulinariske ø

Bornholm er en verden af smag og spændende madoplevelser.

Download vores Bornholm app

Få mest ud af ferien på Bornholm, med vores officielle rejseguide. Appen er gratis, og giver dig adgang til information om alle de oplevelser, der venter dig. I app'en finder du også alle madoplevelser i forbindelse med Bornholms Drikkefestival. Under 'Events' skal du blot klikke på "Filter" i øverste højre hjørne og vælg "Madoplevelser" for at se alle Drikkefestivalens events.

Magasinet “Mad & Mennesker”

I maj-måned 2015 blev den første udgave af det nye bornholmske madmagasin “Mad & Mennesker” omdelt i København og udkom også som tillæg til dagbladet Børsen. Mad & Mennesker er et magasin om lækker bornholmsk mad, om kvalitetsråvarer og om bornholmsk madidyl.

I forsommeren 2016 fulgte så den anden udgave og i forsommeren 2017 den tredje udgave af det populære magasin. I forsommeren 2018 så den fjerde udgave dagens lys. Partnerne af udgaven er Destination Bornholm, gaarden – Bornholms Madkulturhus, Gourmet Bornholm – en del af Regional Madkultur, Bornholms Brand og Magasinet Bornholm, samt de mange fødevareproducenter på øen.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00