Fredensborg Badehotel

Nyd den imponerende havudsigt fra dit flotte værelse. Slap af i spabadene med udsigt over Østersøen eller tag en tur i swimmingpoolen. Gå en tur langs skovstierne til den skønne sandstrand. Bliv forkælet med fransk inspirerede lækkerier i restauranten. Hyg dig på den overdækkede terrasse med indbygget varme. Tag en tur hånd-i-hånd med din eneste ene til hotellets badebro og nyd solnedgangen. Fredensborg Badehotel har en rolig og afslappet atmosfære, idet alle gæster skal være mindst 16 år. Hotellet er åbent igen fra maj 2024.

Læs mereVærelser
Om hotellet

Restaurant FB

Har du lyst til kød, fisk, skaldyr, vegetar eller franskinspirerede lækkerier? Så bliver du forkælet på Fredensborg Badehotel. Uanset om du ønsker at sidde indendørs eller på den opvarmede terrasse, er havudsigten skøn. Sommelieren giver dig gerne gode vinideer, hvis du ønsker det. Slut aftenen af med en drink i det hyggelige loungeområde, eller gå en tur til hotellets private badebro og lyt til havets bølgeskvulp, mens solen går ned i horisonten.

Læs mere
Restaurant

Badebroen - poolen - spabadene

I over 100 år har Fredensborg Badehotel været rammen om skønne bornholmske ferieminder. Hyg dig i den store have. Slap af på solsengene. Nyd havudsigten. Tag en badetur fra badebroen. Bliv masseret i hotellets spabade. Nyd en svømmetur i swimmingpoolen. Lån et Paddleboard i receptionen og tag på eventyr langs kysten. Lån en af de gratis cykler og tag på opdagelse i Bornholms natur. Gå en tur langs skovstierne til den dejlige sandstrand. Mærk feriesmilet på dine læber. 

Læs mere
Haven

Badehotel på Bornholm - Måske Bornholms bedste badehotel?

Tag på badehotelsferie på Bornholm og bo på skønne Fredensborg Badehotel. Med sin unikke beliggenhed på Strandvejen i Rønne har hotellet i over 100 år været et af Bornholms mest eftertragtede hoteller. Det berømte badehotel på Bornholm har mange stamgæster, der vender tilbage år efter år for at opleve hotellets særlige stemning. Vi håber, at vi også må byde dig velkommen til en skønne feriedage på Bornholm. 

Fredensborg Badehotel er et moderne badehotel, som efter en totalrenovering blev nyindrettet af den bornholmske designer, Pernille Bülow. Pernille Bülow er også kendt for sin glaskunst - og på hotellet finder du selvfølgelig også flot glaskunst, der er tilpasset den moderne badehotels stil. Glæd dig til flotte værelser, skøn havudsigt og lækker mad på Fredensborg Badehotel på Bornholm.

Badehotel med flot havudsigt

Fredensborg Badehotel har en imponerende havudsigt fra såvel værelserne, restauranten som den skønne have. I haven finder du både udendørs spabade, en dejlig swimmingpool og badehotellets private badebro. Tag en badetur i Østersøens klare vand, og slap af på en solseng efterfølgende og nyd, at Bornholm er det sted i Danmark med flest solskinstimer.  

I hotellets reception kan du gratis låne cykler - og Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 50 meter fra hotellet, så du nemt kan tage på opdagelse i den bornholmske natur. Efter en dag fyldt med oplevelser kan du slappe af i badehotellets spabade - eller måske tage en badetur fra hotellets private badebro eller swimmingpool. Vil du have sand mellem tæerne, skal du blot gå den korte vej ad skovstien til den skønne sandstrand. 

Til aftentid kan du sætte dig godt til rette i restauranten eller på den overdækkede terrasse. Nyd havudsigten og lad dig forkæle med skaldyr, fisk, kød og vegetarretter - og hvis du ønsker det, hjælper hotellets sommelier dig gerne med at finde den rigtige vin.  

Det perfekte udgangspunkt for en badehotelsferie på Bornholm

Fredensborg Badehotel har en skøn og rolig beliggenhed på Strandvejen i Rønne, men det tager dig også kun en kort gå- eller cykeltur, før at du er i Rønne centrum, hvor der er et skønt torve- og handelsliv med masser af shoppingmuligheder. Det er også her, at du finder attraktioner som Rønne Theater, der er Danmarks ældste teater, samt Bornholms Museum der fortæller dig om de seneste tusind år i Bornholms historie. Hvis du har bil med, kan du hurtigt komme fra Fredensborg Badehotel til nogle af Bornholms andre attraktioner som borgen Hammershus, bisonokserne i Almindingen, Helligdomsklipperne, Bornholms Kunstmuseum, klipperne på nordkysten og de små fiskerlejer med de hyggelige silderøgerier. Fredensborg Badehotel er derfor det perfekte udgangspunkt for en skøn badehotelsferie på Bornholm.  

Badehotel med afslappet stemning

Fredensborg Badehotel har en rolig og afslappet stemning. Derfor har badehotellet en aldersgrænse, således at alle overnattende gæster skal være mindst 16 år.

Bestil dit badehotel på Bornholm 

Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen - eller ring til os nu på 56 90 44 44, så hjælper vi dig gerne med gode råd og vejledning til skønne feriedage på Bornholm. Du er selvfølgelig også velkommen til at maile til os på book@bornholmhotels.dk.