Team Rynkeby Kunstauktion

12. May 2018 - 12. May 2018

in Danish ? Translate here

Team Rynkeby Bornholm afholder i samarbejde med Bornholms Kunstrunde auktion til fordel for børn ramt af kritisk sygdom.

Kunstværkerne på auktionen er doneret af bornholmske kunstnere og kunsthåndværkere, og alle indtægter ved auktionen går ubeskåret til formålet.

De donerede værker med mindstepriser kan ses på dette link.

Team Rynkeby

Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

Team Rynkeby blev stiftet i 2002, da 11 motionscykelryttere med tilknytning til den danske juiceproducent Rynkeby Foods A/S besluttede sig for at cykle til Paris for at se afslutningen på Tour de France.

I gennem det meste af et år skal deltagerne ikke alene blive i stand til at cykle de godt 1.200 km til Paris – de forpligter sig også til at gøre en indsats for at rejse penge til børn med kritiske sygdomme.

Rynkeby Foods A/S og God Morgon dækker alle projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at de penge, som Team Rynkeby indsamler i hvert land, doneres ubeskåret til lokale organisationer, som hjælper børn med kritiske sygdomme. I Danmark støtter Team Rynkeby to organisationer; Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

I 2017 donerede Team Rynkeby 65,2 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme – heraf gik de 32,2 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

 

Wenn:

12
May

13:00 - 16:00


Priser:

Gratis adgang til auktionen

Eftersyn fra kl. 11.00 samme dag

Værkerne har individuelle minimumspriser.


Tags: Christi Himmelfahrt, Frühling, Hasle, Keramik, Kunst, Kunsthandwerk, Shopping

Veranstaltungen in der Nähe

Finden Sie andere interessante Veranstaltungen auf Bornholm.

0
Sie haben keine Favoriten
Sie haben 1 Favorit
Sie haben 0 Favoriten
Schreiben Sie uns eine Mail
Skriv til os

Schreiben Sie uns eine Mail:

info@bornholm.info

Touristinformationen
Rufen Sie uns an
Rufen Sie uns an

På telefon:

(+45) 56 95 95 00