Om at være menneske på flugt.

03. March 2018 - 03. March 2018

in Danish ? Translate here

Martin Thaulow, fotografen bag portrætserien til udstillingen ’På flugt’, vil fortælle om sit arbejde med at portrættere flygtninge på Bornholm og i udlandet. Han har siden 2014 taget billeder af flygtninge, en interesse der startede da et asylcenter åbnede i Svaneke i august 2014. Siden har Martin rejst til lande som Tyrkiet, Libanon, Tyskland, Finland m.fl., hvor han har dokumenteret livet i flygtningelejre og steder, hvor flygtninge lever under svære kår. Sammen med Martin vil én af personerne, der er portrætteret i udstillingen, berette om sin farefulde rejse fra Syrien til Danmark og fortælle om hvad det vil sige at være flygtning.

Martin er stifter af nonprofit projektet Refugee.Today, der fungerer som en platform, hvor flygtninge kan fortælle deres personlige historier. Gennem sine portrætter ønsker Martin at fremhæve, at hver flygtning er et menneske i sin egen ret med egne erfaringer, tanker og fortællinger – i kontrast til den gængse omtale og fremstilling af flygtninge som del af en kollektiv masse

Denne lørdag vil børn/voksne – både flygtninge og bornholmere – fra Bornholms Flygtningevenner indlede og afslutte med musik.

Wenn:

03
Mar

12:00 - 14:00


Adresse:

Sankt Mortens Gade 29
3700 Rønne


Tags: Geschichte, Museum, Rønne

Veranstaltungen in der Nähe

Finden Sie andere interessante Veranstaltungen auf Bornholm.

0
Sie haben keine Favoriten
Sie haben 1 Favorit
Sie haben 0 Favoriten
Schreiben Sie uns eine Mail
Skriv til os

Schreiben Sie uns eine Mail:

info@bornholm.info

Touristinformationen
Rufen Sie uns an
Rufen Sie uns an

På telefon:

(+45) 56 95 95 00