Ildnat på Bornholms Middelaldercenter

17. July 2018 - 19. July 2018

in Danish ? Translate here

Ildnatten hos Bornholms Middelaldercenter udfordret af afbrændingsforbud, så nu kan der opleves en unik version af ildnatten i år.

Vær med i den dramatiske fortælling om tørke, krig og overlevelse

Tag med historiefortæller Mikkel Langbue tilbage til dengang, hvor stormanden og hele middelalderbebyggelsen i Østerlars var ved at dø af tørst og sult pga. vandmangel. Frygten for fejlslagen høst får også stormandens fjender til at gribe til våben, for alle – også de hjemløse og ikke altid venligsindede vandelvere – vil have fat i det sidste vandhul. Kom og nyd en hyggelig familieaften med dramatik, gøgl og musik.Bornholms Middelaldercenter afholder hvert år to ildnætter med ild, gøgl og fyrværkeri i juli måned, men i år er det populære arrangement udfordret af tørke og afbrændingsforbud.

Derfor tager Middelaldercentret i Østerlars’ fortællere alle gæsterne med på en eventyrlig men dramatisk rejse tilbage til en tid, hvor området i Østerlars også var plaget af tørke – hvilket dengang gjaldt liv eller død i form af faren for fejlslagen høst, forklarer Lena Mühlig, konstitueret daglig leder på Bornholms Middelaldercenter.

Aftenen bliver magisk og eventyrlig, selv hvis vi ikke kan jonglere med ild og afslutte med et festfyrværkeri. Vi har skabt en fantastisk fortælling om dengang, hvor Østerlars var en middelalderlandsby og vandmangel var et spørgsmål om liv og død. Alle vores gæster kommer med på den dramatiske rejse – det bliver en fantastisk aften, kan jeg godt love.

Gøgl, fægtning og live musik igennem fortællingen

Eventyraftenerne erstatter således ildnætterne og afholdes også den 17. og 19. juli på Middelaldercentret i Østerlars. Begge afteners røde tråd er den dramatiske fortælling om kampen om vandet – en kamp, der gælder liv eller død. Løbende igennem fortællingen oplever gæsterne middelaldermusik, gøgl, sværdslag og akrobatik.

Musikken leveres i år af de landskendte Virelai, samt de tyske Spielmannskunst Eygenart, der ligeledes er meget anerkendte for deres middelaldermusik og har optrådt over hele Europa.

Begge aftener starter fortællingerne klokken 20.30, men kom bare fra klokken 18.00, hvor Bornholms Middelaldercenter byder på mulighed for køb af mad, hygge og leven sig ind i middelalderstemningen.

Praktisk info

  • Ildnatten på Bornholms Middelaldercenter afholdes 17. og 19. juli kl. 18.00 – 23.00
  • Der sælges bl.a. ristede pølser og de kendte kanelsnegle samt div. drikkevarer i festivalkroen, men man kan også få lækre salater og sandwich i middelaldercentrets kiosk

For yderligere information, kommentarer, billeder mm. – kontakt Lena Mühlig på 5160 6319

Wenn:

17
Jul

18:00 - 23:00


19
Jul

18:00 - 23:00


Priser:

Børn 0-2 år

Gratis

Børn 3-10 år

70 kr.

11+

140 kr.

Bemærk! Kun 1500 billetter pr. aften!

Adresse:

Bornholms Middelaldercenter
Stangevej 1
3760 Gudhjem


Tags: Erlebniszentrum, Gudhjem, Kinderfreundlich, Kultur, Sehenswürdigkeit, Sommer

Veranstaltungen in der Nähe

Finden Sie andere interessante Veranstaltungen auf Bornholm.

0
Sie haben keine Favoriten
Sie haben 1 Favorit
Sie haben 0 Favoriten
Schreiben Sie uns eine Mail
Skriv til os

Schreiben Sie uns eine Mail:

info@bornholm.info

Touristinformationen
Rufen Sie uns an
Rufen Sie uns an

På telefon:

(+45) 56 95 95 00