Ida Red i Raschs Pakhuz

09. February 2019 - 09. February 2019

in Danish ? Translate here

Efter singlen “Wildflower”, der lå højt placeret på airplaycharten det meste af sommeren, bl.a. som et af de mest spillede numre på P4, er IDA RED klar med deres 3. Single “Talk”, hvor de atter viser deres forkærlighed for pop !

„Talk handler om et forhold, der har nået sit bristepunkt. Efter flere forsøg, er følelserne for komplekse, alt ses i et nyt lys og sangens hovedperson indser at det er tid til at sige farvel. Der mangler en grundlæggende forståelse af hinanden, og det føles nyttesløst med flere forsøg på en kærlighed der er umulig. Vi skrev „Talk“ i studiet, med inspiration i hinandens liv og samtaler om det svære ved at slutte en relation”, fortæller Nanna B, Nanna E, Alex og Greta i kor.

De fire har spillet en håndfuld koncerter de sidste måneder, og fortsætter med at indtage flere scener og hjerter i efteråret.

IDA RED er: Alexandra, Nanna B, Nanna E og Greta – Alle er betitlede som både sangerinder, musikere, komponister og producere, fandt hinanden for over to år siden, da de blev room-mates på et ophold på Engelsholm Kunsthøjskole. Her blev de inspireret af hinanden, et venskab spirede, og med hjælp fra den musikalske mentor Michael Møller, smeltede deres personligheder sammen til bandet IDA RED, opkaldt efter en muse og et kvindeligt symbol, der i musikalske sammenhænge er blevet skrevet mange sange om og til gennem tiden.

Bandet udspringer fra så forskellige steder som Nordjylland, Sydfyn, København og Nordtyskland, og efter de fandt hinanden i musikken, har de rejst i bl.a. Sverige, Frankrig og USA for at komponere og indspille materiale, der foreløbig nu har resulteret i 3 singler!

Wenn:

09
Feb

20:00 - 23:00


Priser:

Forsalg

120

Dørsalg

150

Adresse:

Store Torv
3700 Rønne


Tags: Konzert, Musik, Rønne, Winter

Veranstaltungen in der Nähe

Finden Sie andere interessante Veranstaltungen auf Bornholm.

0
Sie haben keine Favoriten
Sie haben 1 Favorit
Sie haben 0 Favoriten
Schreiben Sie uns eine Mail
Skriv til os

Schreiben Sie uns eine Mail:

info@bornholm.info

Touristinformationen
Rufen Sie uns an
Rufen Sie uns an

På telefon:

(+45) 56 95 95 00