Èn Over - Èn Under i Ekkodalshuset

19. September 2018 - 19. September 2018

in Danish ? Translate here

ÉN OVER / ÉN UNDER gæster atter i år Ekkodalshusets Café Genlyd efter en total udsolgt koncert sidste år.
 
Der er derfor ingen vej udenom end at hive trioen herover igen til en sensomeraften I selskab med en af Danmarks bedste vokalgrupper “Én over Én Under”. Forinden serverer vi en som sædvanlig en koncert-buffet for de max. 45 gæster, som der er plads til.
 
Programmet byder bl.a. på et genhør med Sebastians ‘Fuld af nattens Stjerner’ og ‘Hvis du tror du er noget’. Du kan desuden høre et par af C.V. Jørgensens beske genistreger samt en H.C. Andersen tekst i ny fortolkning. Rockikonet over dem alle, John Lennon, har også sneget sig indenfor med klassikerne ‘Woman’ og ‘Imagine’ i fremragende danske oversættelser.
 
Du kender mange af sangene i forvejen – for de tre medvirkende, Gitte Naur, Ole Rasmus Møller og Peter Smith har valgt de bedste af de bedste, udsat dem for tre stemmer, smukke harmonier, ét styks guitar …. og tre barstole.
 
Og man ved bare det er vokal med stort „V“ når trioen meddeler at de ikke optræder med sanganlæg!
 
Gitte Naur er sangerinde med stort “S”! Op igennem 80’erne var hun en del af indercirklen på den danske rockscene, bl.a. som sangerinde i News, Tøsedrengene og Rugsted-Kreutzfeldt. Senere dannede Gitte sammen med Anne Dorte Michelsen ‘husmorgruppen’ ”Venter på far”, som med deres satiriske sange tog familien Danmark med storm.
 
Ole Rasmus Møller har tilført lune og elegance til cabaret-forestillinger og musicals gennem de sidste 30 år. Hans karriere tog for alvor fart, da han sammen med bl.a. Allan Mortensen dannede kvartetten ”Hans Mosters Vovse” sidst i 70erne. Siden har han medvirket i et hav af musicals, som fx Godspell, Hair, Cabaret og My Fair Lady. Ole Rasmus Møller er også initiativtager til ‘Én Over / Én Under’, som han startede i 1984 sammen med Gitte Naur, Iben Plesner og Ivar Lind Greiner.
 
Peter Smith er singer/songwriter af den allerfornemste og mest produktive slags. Siden den grammy-nominerede debut i 1991 “Kærlighedens Disciplin” (Få det Godt Sammen, Alt Jeg Ville Have Sagt) har Peter udgivet fem soloalbums.
 
Peter co-writer med danske og internationale artister med udgivelser i bl.a. USA og England og medvirker som studiemusiker på utallige danske og udenlandske albums. Peter har turneret med internationale artister som Bryan Ferry, Celine Dion og Jethro Tull m.fl.
 
Dørene åbner kl. 17:30
Buffet kl. 18:00
Show: kl. 20:00
 
kh/os i dalen

Wenn:

19
Sep

20:00 - 22:30


Priser:

Inkl. koncertbuffet

350,-

Adresse:

Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby


Tags: Aakirkeby, Almindingen, Café, Entspannung, Ganzjährig geöffnet, Kultur, Kunst, Madoplevelser, Musik, Restaurant, Sehenswürdigkeit, Spätsommer

Veranstaltungen in der Nähe

Finden Sie andere interessante Veranstaltungen auf Bornholm.

0
Sie haben keine Favoriten
Sie haben 1 Favorit
Sie haben 0 Favoriten
Schreiben Sie uns eine Mail
Skriv til os

Schreiben Sie uns eine Mail:

info@bornholm.info

Touristinformationen
Rufen Sie uns an
Rufen Sie uns an

På telefon:

(+45) 56 95 95 00