Danhostel Sandvig Verona

Bo tæt på strand, klipper og Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin Hammershus

Danhostel Sandvig Verona er et vandrerhjem på Nordbornholm, der i over 25 år har budt gæster velkommen fra nær og fjern. Her bor du tæt på den nordbornholmske natur med alt fra barske og rå klipper til lang sandstrand og dybe søer.

Central beliggenhed og hyggelig atmosfære

Danhostel Sandvig er et hyggeligt vandrerhjem med 29 dejlige, lyse værelser og en charmerende, lille gårdhave. I højsommeren kommer her mange familier og par, der ønsker at bo et sted med gode værelser og en central beliggenhed tæt på byliv og smuk natur.

Med sin beliggenhed tæt på Hammerknuden, Opalsøen, Hammershus og Sandvig Strand er Danhostel Sandvig et attraktivt sted at opholde sig på sin ferie på Bornholm. Inden dagens udflugter begynder, kan I se frem til et veltilberedt og varieret morgenbord, hvor der er mulighed for at smøre sig en madpakke.

Sænk skuldrene og nyd omgivelserne

Nyd en ferie i smukke naturomgivelser og afslappede rammer på Danhostel Sandvig, hvor du sænker skuldrene, slapper af og nyder nærværet, roen og samværet med din familie eller venner. Her finder du ingen stress og jag, men til gengæld masser af hyggelig atmosfære og gæstfrihed.

Og skulle I have lyst til at tage jeres firbenede ven med på ferie til Bornholm, er han/hun mere end velkommen hos os. Samtidig har vi værelser i flere niveauer, der gør det muligt for gangbesværede eller kørestolsbrugere at bo her.

Lystfiskernes lille oase

I vintermånederne forvandles Danhostel Sandvig til lystfiskernes tilholdssted, hvor lystfiskere fra hele Nordeuropa samles om deres fælles interesse – de bornholmske fisk, naturen, stilheden og hyggen ved at komme hjem og fortælle om dagens oplevelser. Her er der nogle at dele glæden ved sin første havørred, og forståelsen ved en dag uden fisk.

Handicapvenligt overnatningssted

Rampe op til indgang. Skaffer toilet og badestol efter behov. Store værelser i stueplan egnet for kørestolsbrugere. Restaurant også egnet.

Social:

Info

Åbningstider:

  • 10. marts - 30.sept 2018

Adresse:

  • Langebjergvej 12
  • 3770 Allinge
  • Sandvig

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00