Østersøens Brænderi - Baltic Sea Distillery

Østersøens Brænderi – Baltic Sea Distillery er et lille håndværksdestilleri beliggende i det gamle slagteri ved Torvehal Bornholm i Rønne.

Startet i 2017 er Østersøens Brænderi resultatet af én mands dedikation til udvikling af premium spiritus og en genoplivning af de stolte spiritustraditioner på Bornholm.
Stifter, produktudvikler og destillatør Martin Kofoed er født og opvokset på Bornholm. Med en livslang forelskelse i den Bornholmske historie og natur som spænder fra dramatiske klipper til lange hvide sandstrande er det her meget af fritiden bruges og inspirationen til produkterne finder sted.
Alle vores produkter udvikles, destilleres og tappes i små partier i de smukke gamle omgivelser i brænderiet i det gamle slagtehus i Rønne.

Kvalitet er essentielt og vi har en ambition om at være blandt de allerbedste håndværksdestillerier. Derfor bruger vi kun de bedste ingredienser til vores produkter og har særlig tilladelse fra Naturstyrelsen til at sanke urter fra deres områder på Slotslyngen på Nordbornholm. Særligt i den smukke eneskov omkring “Finnens Top” findes enebærrene til vores Island Terroir Gin.

Social:

Praktiske oplysninger

Adresse:

  • Gartnervangen 6
  • 3700 Rønne
  • C/O Torvehal Bornholm

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00