Bornholm Kombucha by Nordic Fermentation

Bornholm Kombucha brygger kombucha af højeste kvalitet på deres lille bryggeri i Nexø. Malene Rossil er Bornholmer og står bag det bornholmske kombucha-eventyr, og sin klare mission er at få sat kombucha på landkortet og gøre kombuchaens fantastiske egenskaber tilgængelig for alle.

Kombucha er fermenteret, sødet te og har eksisteret i flere tusinde år. Dog er det kun inden for de seneste år, at kombucha har været at finde i Danmark, hvor det er blevet kendt som et godt alternativ til både alkohol og traditionelle læskedrikke med højt sukkerindhold.

Bornholm Kombucha sætter en ære i at brygge den bedste kombucha. De benytter udelukkende 100% økologiske råvarer – primært håndplukkede på Bornholm, fx hamp-te fra Bornholmerhampen og havtornblad-te fra HØSTET. Der findes 6 skønne, læskende varianter; Havtorn & Honning, Blåbær & Mynte, Ingefær og Lime, Æble og Aronia, Urter (Verbena, mynte, salvie, lavendel og melisse) samt Hamp & Honning.

Bornholm Kombucha er rig på mælkesyrebakterier, antioxidanter og aktive plantestoffer fra te, bær, frugt og urter, og nænsomt plejet og passet i op til tre uger for at blive salgsklar. Bornholm Kombucha er kun let filtreret og selvfølgelig upasteuriseret for at bevare alle de gode næringsstoffer.

Du kan købe Bornholm Kombucha i både supermarkeder, cafeer og restauranter fordelt ud over øen. Læs meget mere på www.bornholmkombucha.dk.

Bornholm Kombuchas produkter

Om vores fem varianter:
Vores Havtorn & Honning er brygget uden nogen anden smag end smagen fra de vidunderlige havtornblade. Den er blid og læskende med sød/syrlige noter samt milde bobler. Teen, vi anvender, produceres af Høstet på Bornholm, som er kendt for sine havtornprodukter i allerhøjeste kvalitet.

Blåbær og Mynte er rund og læskende med sin sunde smag af blåbær og et hint af mynte. Nyd den afkølet med frisk mynte fra haven eller i en dejlig sommercocktail. Vores Blåbær & Mynte smager himmelsk og fungerer perfekt som alternativ til andre læskedrikke med højt sukkerindhold.

Ingefær & Lime er frisk og fuld af smag. Vi finder den bedste kvalitet af ingefær og smager til med frisk limesaft. Denne variant er vovet og har kant. Den passer perfekt til en varm sommerdag på terrassen, hvor den skal nydes med en skive lime og knust is.

Vores Æble & Aronia er mild og fuld af gode næringsstoffer. Skønne, økologiske, bornholmske æbler er matchet med superbærret Aronia, der er en fascinerende sundhedsbombe i sig selv. Tilsammen smager de magisk. Æble & Aronia er let og læskende med sød-syrlige noter og en kant af umami.

Hamp & Honning er i en klasse for sig. Den er frisk og syrlig i smagen med toner af grapefrugt og fuld af umami. Får den lov til at modne en måneds tid, vil der dannes de skønneste mousserende bobler. Den fungerer perfekt som et sundt og alkoholfrit alternativ til vin eller øl, men står også smukt i cocktails.

Urter er mild og behagelig med utallige nuancer fra de forskellige, smagfulde og økologiske urter, hvor verbena og mynte står balanceret frem og med salvie og lavendel i de afsluttende noter. Den fungerer perfekt som velkomstdrik og i diverse cocktails, specielt Mojito, men står også godt alene som et spændende og alkoholfrit alternativ til øl eller vin.
Paires rigtigt fint med fisk og lette anretninger.

Social:

Praktisk information

Åbningsperiode

2020

Åbningstider

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Se forhandlerliste på www.bornholmkombucha.dk.

Kontakt

Tlf. 23321551

E-mail mail@bornholmkombucha.dk

Web www.bornholmkombucha.dk

Adresse

Gammel Rønnevej 17a

3730 Nexø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00