Bornholm Kombucha by Nordic Fermentation

Bornholm Kombucha brygger kombucha af højeste kvalitet på deres lille bryggeri i Nexø. Malene Rossil er Bornholmer og står bag det bornholmske kombucha-eventyr, og hendes klare mission er at få sat kombucha på landkortet og gøre kombuchaens fantastiske egenskaber tilgængelig for alle.

Kombucha er fermenteret, sødet te og har eksisteret i flere tusinde år. Dog er det kun inden for de seneste år, at kombucha har været at finde i Danmark, hvor det er blevet kendt som et godt alternativ til både alkohol og traditionelle læskedrikke med højt sukkerindhold.

Bornholm Kombucha sætter en ære i at brygge den bedste kombucha. Vi benytter udelukkende 100% økologiske råvarer – primært håndplukkede på Bornholm, fx hamp-te fra Bornholmerhampen og havtornblad-te fra HØSTET.

Bornholm Kombucha er rig på mælkesyrebakterier, antioxidanter og aktive plantestoffer fra te, bær, frugt og urter, og nænsomt plejet og passet i op til tre uger for at blive salgsklar. Bornholm Kombucha er kun let filtreret og selvfølgelig upasteuriseret for at bevare alle de gode næringsstoffer.

Du kan købe Bornholm Kombucha i både supermarkeder, cafeer og restauranter fordelt ud over øen – og flere og flere steder i hele Danmark.

Læs meget mere på www.bornholmkombucha.dk.

Bornholm Kombuchas produkter

Fås i 5 smagsvarianter:

Nexø (Havtorn & Honning) er brygget uden nogen anden smag end smagen fra de vidunderlige havtornblade. Den er blid og læskende med sød/syrlige noter samt milde bobler.

Hasle (Blåbær og Mynte) er rund og læskende med sin sunde smag af blåbær og et hint af mynte. Hasle smager himmelsk og er et perfekt alternativ til andre læskedrikke med højt sukkerindhold.

Gudhjem (Ingefær & Lime) er frisk og fuld af smag. Vi finder den bedste kvalitet af ingefær og smager til med frisk limesaft. Passer perfekt til en varm sommerdag på terrassen.

Svaneke (Hamp & Honning) er frisk og syrlig i smagen med toner af grapefrugt og fuld af umami. Modner den en måneds tid, dannes der de skønneste mousserende bobler. Fungerer perfekt som et sundt og alkoholfrit alternativ til vin eller øl. 

Listed (Rose og Jordbær) let og læskende med sødme fra jordbær og parmurede nuancer fra roseblade. Et skønt alternativ til almindelige læskedrikke – og børnenes favorit. 

Kombucha Gin er skabt på mæsken fra Hasle. Vi er stolte over at kunne kalde vores Kombucha Gin for verdens første af sin art. Fungerer perfekt sammen med en af de skønne smagsvarianter fra Bornholm Kombucha – og selvfølgelig også godt sammen med din favorit tonic.

Social:

Praktisk information

Åbningstider denne uge:

Besøg os på møbelfabrikken

Du kan altid købe på https://www.bornhomkombucha.dk og få sendt din kombucha hjem. Men du er også velkommen på Møbelfabrikken i Nexø. Ring i forvejen for en aftale på 23321551.

Se også vores forhandlerliste på https://www.bornholmkombucha.dk/pages/forhandlere

Kontakt

Tlf. 23321551

E-mail mail@bornholmkombucha.dk

Web www.bornholmkombucha.dk

Adresse

Gammel Rønnevej 17 D

3730 Nexø

Smagning

Kom til smagning i sommersæsonen hos grundlægger, Malene Rossil. Hun fortæller begejstret om kombucha – og om Bornholm Kombucha i særdeleshed.

 

Faciliteteter

Smagning foregår på bryggeriet, som ligger på Møbelfabrikken i Nexø. Du kommer til at stå tæt på produktionshallen, og får et kig ind “behind-the-scenes”. Efter besøget har du fået et indblik i et lille iværksætter eventyr.

Tidspunkt

Se under Åbningstid, hvornår vi har åbent for smagning. Ring gerne i forvejen, og aftal et tidspunkt. Så er I sikre på, at I får tid nok.

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00