BornholmerFærgen

BornholmerFærgen sejler til Bornholm over Østersøen fra Ystad, Køge og Sassnitz. På færgen kan du shoppe, spise og slappe af, børnene kan lege i legeområdet og det er tilladt at have hund med ombord - ja, ferien starter allerede på BornholmerFærgen.

Fra Ystad, Køge, Sassnitz og København

BornholmerFærgen sejler fra Ystad, Køge og Sassnitz til Rønne på Bornholm. Fra København til Ystad havn tager det ca. 1 time i bil/bus/tog og hurtigfærgen fra Ystad tager kun 1 time og 20 min, så mindre end 3 timer efter du har låst din hoveddør, kan du stå og snuse til den friske luft på solskinsøen Bornholm.

Shopping og Bistro

På BornholmerFærgen kan du bruge tiden på shopping i et hav af slik, spiritus, øl, vin, parfume, make-up og legetøj, eller du kan nyde en lækker anretning fra Bistroen, som altid har noget på menuen, som kan vække appetitten. BornholmerFærgen er også for dig, der bare har brug for at læne dig tilbage og slappe af, mens færgen flyder hen over den funklende havoverflade og for familien, hvor børnene kan strække benene og lege i færgens sjove legeområde.

Tag bussen, bilen eller overnat ombord

Hos Færgen kan du også købe billetter til Bornholmerbussen (linie 866), der bringer dig sikkert frem og tilbage mellem Københavns Hovedbanegård (Bernstorffsgade) og Færgeterminalen i Ystad (hvor du selv går ombord på færgen til Rønne).

Sejler du fra Køge kan du se frem til 5 timer og 30 min. i ro og mag, hvor du har mulighed for at vælge din egen kahyt og nærmest blive vugget i søvn af færgens rolige fremdrift. Færgen afgår fra Køge hver aften/nat, så du er fremme på Bornholm tidligt om morgen, klar til at tage på eventyr.

Færgen støtter lokalkultur

Færgen er også sponsor ved et væld af kulturelle arrangementer og begivenheder på øen, så som Folkemødet, musikarrangementer såsom Wonderfestiwall, sportsarrangementer som Etape Bornholm og begivenheder inden for fiskeri og meget mere.

BornholmerFærgen er drevet af Danske Færger A/S, i daglig tale Færgen som også har ruterne Bøjden-Fynshav, Kalundborg-Samsø, Esbjerg-Fanø og Spodsbjerg-Tårs.

Billigbillet

Det har aldrig været billigere at rejse til Bornholm. Tag f.eks. bilen med på BornholmerFærgen med en billigbillet Ystad-Rønne tur/retur for op til 5 personer.

fra 622 kr.

Social:

Kundeservice

Åbningstider:

  • Telefonen er åben alle dage
  • 06.00 - 00.00

Adresse:

  • Dampskibskajen 3
  • 3700 Rønne

Kontakt:

Tags: Færge, Transport

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00