Artikel

Book en trollingtur

Har man lyst til at prøve Bornholms berømte laksefiskeri, er det på ingen måde nødvendigt at have egen båd – nogle af landets mest dedikerede charterfiskeskippere har fast udgangshavn på lakseøen, og chancen for laks bliver ikke større end når man fisker med de mest erfarne. Uanset om man drømmer om at sætte hak ved storlaks, lære mere om trolling eller få et afbræk i familieferien, så vil din personlige lakseguide gøre sit yderste for at give dig en oplevelse, du aldrig glemmer.

Eastside Trolling, Nexø

Tag på jagt efter drømmefisken i en fuldblods trollingbåd – der fiskes med det bedste udstyr på markedet, og der er ikke sparet på noget … Det eneste du skal medbringe er dig selv, noget mad og drikkelse og godt humør. I efteråret samt først på året fiskes med Nexø som udgangspunkt, men når vi kommer længere hen på foråret, følger vi vandrelaksene med uret rundt om Bornholm.

Dagen begynder med, at du kommer ombord på båden “Eastside” og som det første får en sikkerhedsinstruktion. Er det din første trollingtur, vil skipper guide dig igennem alt, du vil vide om båden, grejet og fiskeriet. Alle kan lære at bruge trollingudstyr efter en kort introduktion.

En dag på Østersøen med en erfaren skipper er noget, som skal opleves. På trollingtur fanger du laks på egen hånd eller sammen med skipperen. Laksen svømmer rundt der ude i dybet, og der er rigtig store fisk imellem – op til langt over 20 kilo. Og der er mange af dem. Så når først grejet er sat af skipper eller dig selv og kaffen skænket op, venter en hel dag med frisk havluft og velvære.

Eastside Trolling ejes af skipper Kim Finne, som er opvokset i Nexø. Kim har fået laksefiskeri ind med modermælken, da hans far – og faktisk så langt tilbage som hans tiptiptip-oldefar – også var laksefiskere på Bornholm. Kim sejler ofte 3500 sømil i østersøen om året i jagten på laksen og eventyret på vandet.

Eastside Trolling tilbyder nu også succesfuld havørredtrolling i sommerhalvåret – et perfekt indslag også i familieferien.

Læs mere her: www.eastsidetrolling.dk

 

Her kan du finde yderligere inspiration til din fisketur på Bornholm

Tema
Læs mere om trolling på Bornholm
Tema
Godt at vide om trolling på Bornholm
Tema
Læs om lystfiskeri på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00