Artikel

Bloggeren Reiselykke: Madglæde og naturoplevelser på Bornholm

Den norske blogger Mette Solberg Fjeldheim, har bloggen 'Reiselykke'. I 2017 vandt hun prisen som årets norske rejseblogger. Mette har besøgt Bornholm og det har hun skrevet et rigtig fint blogindlæg om.

Bornholm er som et lite stykke Danmark i miniatyr, samtidig er det noe helt annet. Beliggende ute i Østersjøen, med de fineste strender, klipper man kan klatre i, hvor temperaturene er så milde at det til og med kan dyrkes både durumhvete og oliven, som var man ved sydligere breddegrader.”

 

På sit ophold på Bornholm, boede Mette på Stammershalle Badehotel, og der er ikke tvivl om, at det er et sted hun ville besøge igen. Som hun skriver i sin blog: “Om jeg vil dra tilbake? Å, ja! Og da vil jeg veldig gjerne bo nok en gang på Stammershalle Badehotell. Morgener som serveres her, er ikke hverdagskost.”

Mettes rejse på Bornholm førte hende til en masse spændende oplevelser. Blandt andet sejlede hun havkajak i Aarsdale, spiste lækker tapas på Underbar og besøgte skønne natursteder i den bornholmske sensommer.

Derudover var hun til flere arrangementer under Bornholms Kulturuge, som hun beskrev i et særskilt blogindlæg. Det kan du læse mere om her.

Længere nede på siden, kan du læse de steder Mette nævner i bloggen, samt finde link til hele Mettes blog, som beskriver hendes rejse rundt på Bornholm.

I nedenstående video kan du se nogle af de steder rejsebloggeren besøgte.

Reiselykke beskriver i sin blog hvilke steder hun har besøgt, samt hvilke steder hun vil anbefale.

Reiselykke nævner i sin blog fra Bornholm følgende steder:

1

Svaneke Bryghus og Restaurant

Her serveres god mad og gode øl i den hyggelige købmandsgård – i selskab med den store kobberkedel, hvor nye Svanekeøl fødes.

2

Almindingen

Smukke Almindingen Skov, hvor Mette ledte efter Bisoner, som hun desværre aldrig fandt.

3

Dueodde strand

Dueodde strand er en af Europas bedste sandstrande. Sandet på Dueodde strand er indbydende og ultrafint – faktisk så fint, at det har været brugt til timeglas.

4

Helligdomsklipperne

Helligdomsklipperne ligger på strækningen mellem Tejn og Gudhjem og er en af Bornholms – ja Danmarks – største naturseværdigheder.

5

Underbar

Underbar er nordlandets lille barrestaurant. Her fik bloggeren serveret en lækker tapas.

6

Havkajak Bornholm

Havkajak Bornholm byder på unikke oplevelser i havkajak langs Bornholms smukkeste kystlinjer. Med daglige ture fra fra Sandvig, Hammerhavn og Årsdale syd for Svaneke.

7

Bornholms Mosteri

Smagfulde, økologiske saft og most som Mette drak mange af igennem sit ophold på Bornholm.

8

Stammershalle Badehotel

Mette overnattede på Stammershalle Badehotel, hvilket hun var rigtig glad for.

9

Hammershus

Hammershus er Nordeuropas største borgruin og Bornholms mest besøgte seværdighed. Og de er ikke så underligt, for her kan du virkelig få gang i fantasien og opleve den bornholmske historie.

10

Østerlars Rundkirke

Østerlars Rundkirke er Bornholms og Damarks største rundkirke. Østerlars Rundkirke er desuden den mest kendte af de fire bornholmske rundkirker og besøges årligt af ca. 120.000 gæster.

11

Gudhjem Glasrøgeri

Bornholmsk glaskunst hos Gudhjem Glasrøgeri.

12

Karamel Kompagniet

Ægte bornholmske kvalitetskarameller. Med butik i Gudhjem.

13

Svaneke Købmandshandel

Masser af bornholmske delikatesser hos Svaneke Købmandshandel.

14

Bornholms Ismejeri & Kaffebar

Bornholms Ismejeri producerer flødeis af jerseymælk fra udvalgte gårde i Danmarks smukkeste købstad. Her kan du smage original, lokal og frisklavet is af lokale råvarer.

15

Lakrids by Johan Bülow

Smag en af Bornholms delikatesser hos Lakrids by Johan Bülow i Svaneke.

Reiselykke

Læs hele Reiselykkes blogindlæg fra Bornholm her.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00