Birkelund

Ferielejligheder midt i naturen ved Højlyngsstien og Rutsker Plantage

Nyd naturen lige på dit dørtrin. Birkelunds private skov og den smukke badesø giver mange muligheder for hygge og ro.

Dyrelivet kan du opleve på nært hold med et rigt fuglekor, Bambi og mor der kigger opmærksomt op, haren der springer forbi, og tranerne der smukt og elegant flyver rundt for at finde føde i de mange små søer.

Friluftslivet er en naturlig del af jeres ophold på Birkelund. Her er nem adgang til cykel- og vandrerstier (fx. Højlyngsstien), golf, vinterbadning og meget mere. Eller hvad med at spille lidt bold med børnene eller vennerne, for derefter at slutte af med hygge ved bålpladsen?

På Birkelund kan du vælge mellem fem store komfortable ferielejligheder. Vi tilbyder to med plads til 2 personer, samt to lejligheder til 4 personer. Er I den store familie eller vennekreds, har vi også en lejlighed med 3 soveværelser, så der er rigeligt plads til 6 personer. Hver selvfølgelig med eget velassorteret køkken og private badeværelse. Stilen er det moderne liv på landet med synlige bjælker, skandinaviske farver og naturen bragt indenfor.

Alle ferielejligheder har egen indgang og ligger som små rækkehuse ved siden af hinanden. Her kan du sidde under træerne foran lejlighederne, og nyde naturen og stilheden.

Social:

Alrum med udsigt ud over skoven

Information

Åbningsperiode

Åbent en stor del af året

Åbningstider

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Kontakt os

Tlf. +45 20664643

E-mail info@birkelund-bornholm.dk

Web birkelund bornholm

Krashavevej 33

3760 Gudhjem

Langs Højlyngsstien mellem Klemensker og Rø

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00