Beyers Sushibar

Her serveres sushi lavet fra bunden med økologisk grønt og certificeret fisk - for eksempel nigiri, sashimi, makiruller, rispapir og salater.

Beyers Sushibar – ingen kød, men fisk og grønt

Her serveres sushi lavet fra bunden såsom starters, sashimi, nigiri, maki hosomaki/uramaki/futomaki/oishii ruller, gunkan, rispapir og salater. Vi har ikke et menukort hvor du kan få masser af kød, næ nej men til gengæld har vi masser af fisk og grønt. Er du vegetar, veganer eller en, som elsker rå fisk, så er Beyers Sushibar et sted at gå hen. Vi har også mange børne venlige ting. Vi går meget op i kvalitet så alt vores fisk er certificeret og som udgangspunkt er alle vores grøntsager økologiske.

Restaurant og take away

Vi er både en restaurant og take away afdeling. I restauranten har vi et langt bord med plads til 12 personer og enkelte borde med plads til 1-4 personer. Vores restaurant har et meget råt og enkelt look, men det har også sin charme så velkommen. Om sommeren er det muligt at sidde ude i vores hyggelige gård, som I kan se på forsidebilledet.

Take away går alt enkelt ud på, at I ringe og bestiller jeres mad til et bestemt tidspunkt, hvor efter vi pakker jeres ordre sammen med soya, soyaskåle og pinde i en pose klar til afhentning. Velbekomme!

Hvordan spiser du sushi?

Sushi er skabt i bidder og er beregnet til at spise med fingrene. Har du ikke lyst til det, får du selvfølgelig et par spisepinde til at øve med. Soya og wasabi er det japanske svar på salt og peber til sushi. Ingefær er til at rense ganen efter hvert stykke sushi.

En lille sjov historie fra “de varme lande” Japan:

Holdkæft sushi (bolsjer). Efter japansk tradition skal en nigiri ikke være større end en mundfuld. Nigiris er meget enkle og delikate i deres smag og udseende. Ordet nigiri betyder “at klemme med fingrene” og vi kan næsten garantere at du får et japansk hold kæft bolsje af høj kvalitet.

Se vores menukort

Vi tilbyder forskellige lækre retter – dem kan du se her

Social:

Info

Åbningsperiode

Sæson 2020 (20/3 - 31/12)

Åbningstider

Torsdag - søndag 16.00 - 21.00

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Kontaktinformationer

Tlf. +45 5649 8090

E-mail info@beyerssushibar.dk

Web beyerssushibar.dk

Adresse

Søndergade 2

3740 Svaneke

Vi åbner igen fredag, den 20. marts 2020

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00