Beast

Beast er en kunstnerdrevet platform beliggende på Bornholm. Det er et sted for kunstnerisk udvikling og udveksling mellem (inter)nationale kunstnere og lokalbefolkningen.

ARTIST TALKS, WORKSHOPS, POP-UP EVENTS OG KUNSTNERBOLIG

Beast er en kunstnerdrevet platform beliggende på Bornholm. Vi organiserer udstillinger, workshops, artist talks og events og tilbyder et artist in residence program. Der er mulighed for atelierpladser til lokale kunstnere. Det er et sted for kunstnerisk udvikling og udveksling mellem (inter)nationale kunstnere og lokalbefolkningen.

 

 

SOMMERUDSTILLINGER, KUNSTBUTIK OG GÅRDHYGGE

I sommer-sæsonen viser Beast udstillinger med internationale og lokale kunstnere. Det er muligt at købe udvalgte værker, kunst-editioner og publikationer og slappe af i vores hyggelige gårdmiljø. Vi er ved at opbygge en unik kunst-edition med værker af udvalgte kunstnere, som er produceret på Bornholm.

 

SAMTIDSKUNST PÅ BORNHOLM

Beast er beliggende i landsbyen Østermarie på den smukke ø Bornholm. Stedet er et forhenværende slagteri med flere atmosfæriske rum på omkring 130 kvadratmeter, en hyggelig gårdhave og et separat hus til residency kunstnerne. Beast er organiseret og kurateret af fotokunstneren Anne Lass i samarbejde med botaniker og kunstner Armin Mangold.

Anne Lass er fotokunstner og har haft talrige udstillinger, udgiver fotobøger og har vundet flere priser. Hun har sit atelier og showroom i bygningen.

 

Social:

:

0000017e-c426-29dd-4b9c-b650da290000

Info

Åbningstider denne uge:

Kontakt

Tlf. +45 6021 9122

E-mail beast.bornholm@gmail.com

Web beast-bornholm

Adresse

Godthåbsvej 23

3751 Østermarie

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00