Beast

Beast er en kunstnerdrevet platform beliggende på Bornholm. Det er et sted for kunstnerisk udvikling og udveksling mellem (inter)nationale kunstnere og lokalbefolkningen.

Vi organiserer udstillinger, workshops, artist talks og events og tilbyder et artist in residence program. Der er mulighed for atelierpladser til lokale kunstnere og der er af og til mulighed for at leje Beast til udstillinger m.m.

Beast er beliggende i landsbyen Østermarie på den smukke ø Bornholm. Stedet er et forhenværende slagteri med flere atmosfæriske rum på omkring 130 kvadratmeter, en hyggelig gårdhave og et separat hus til residency kunstnerne.

Beast er vært for artist in residence-kunstnere fra hele verden udenfor sæsonen. Her organiseres der artist talks, events og workshops.

 

I højsæsonen viser Beast udstillinger med internationale og lokale kunstnere. Der er også kunst-butik med udvalgte værker og publikationer. Vi er ved at opbygge en unik kunst-edition med værker produceret på Bornholm af udvalgte kunstnere.

Beast er en kunstnerdrevet platform organiseret og kurateret af fotokunstneren Anne Lass i samarbejde med botaniker og kunstner Armin Mangold. Anne Lass har sit permanente studio og showroom på Beast.

Social:

Info

Åbningsperiode

November - Juni

Juni - Oktober

Åbningstider

Se vores facebook

Særlige åbningsdage

Særlige lukkedage

Kontakt

Tlf. +45 6021 9122

E-mail beast.bornholm@gmail.com

Web beast-bornholm

Adresse

Godthåbsvej 23

3751 Østermarie

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00