Bådsted Camping

Bådsted Camping genåbner for sommersæsonen 2022 fra den 15. juni til og med den 14. august.

Campingpladsen, der kan dateres tilbage til slut-tresserne, ligger indrammet af vandløb på begge sider omgivet af Nordbornholms smukke og klipperige natur, og råder alene over en lille eksklusiv grøn plet på kyststrækningen mellem Gudhjem, Tejn og Allinge med plads til 37 campingenheder til telte og campletter. Blot et stenkast herfra finder man den isolerede og fredfyldte Bådsted Strand med storslået udsigt over Østersøen og kystlinjen, som pladsen er direkte forbundet til gennem en hyggelig skovsti under trækronerne.

Selve pladsen rummer en servicebygning af ældre dato med bad, toiletter og et lille fælleskøkken, som har fået et frisk pust af nyt liv. Udenfor kan man slikke sol og nyde kolde drikkevarer i loungeområdet med pallemøbler, eller tilbringe hyggelige sommeraftener under havelys og halvtag.

Der er rig mulighed for forskellige dagsture med Bådsted Camping som fast base. Udover at være nabo til den naturskønne sprækkedal med Danmarks højeste vandfald, Døndalen, samt Bornholms Museum og de famøse helligdomsklipper, er Bådsted Camping forbundet til et net af cykel- og vandrestier, der breder sig udover over hele øen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores lille hyggelige campingplads.

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Kontakt

Tlf. +45 2494 0700

E-mail info@baadstedcamping.dk

Web www.baadstedcamping.dk

Adresse

Sdr. Strandvej 91

3760 Gudhjem

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00