Artikel

App: OPEN2DAY.DK

OPEN2DAY.DK viser åbningstider på Bornholm

Destination Bornholm har lanceret en service, der året rundt gør det nemt for øens gæster at orientere sig om, hvem der holder åbent på Bornholm. Find servicen på hjemmesiden OPEN2DAY.DK/bornholm eller hent den gratis app i APP Store og Google Play.

Få digitalt overblik over Bornholms åbningstider
For at give Bornholms turister et nemt, digitalt overblik over øens virksomheder, har turismeorganisationen Destination Bornholm lanceret app’en OPEN2DAY.DK. OPEN2DAY.DK kan beskrives som et virtuelt visitkort, der gør det nemt for øens turister at orientere sig om hvem på Bornholm, der holder åbent hvornår.

Nem og praktisk information med OPEN2DAY.DK
Ud over at vise åbningstider giver OPEN2DAY.DK også andre praktiske informationer – fx om besøgsadresser, links til hjemmesider, e-mailadresser og telefonnumre.

App med 10 kategorier
OPEN2DAY.DK er inddelt i ti kategorier: Mad og drikke, Aktiviteter, Transport, Kunst og design, Attraktioner, Overnatning, Nyttig information, Wellness, Shopping og Andre erhverv. Vil du fx se åbningstiderne for restauranter på Bornholm, så klikker du ganske enkelt på kategorien Mad og drikke. Herefter får du et overblik over de restauranter, caféer etc. på Bornholm, som er tilmeldte OPEN2DAY.DK.

OPEN2DAY.DK findes også på Samsø, Amager og Langeland.

Hent til iPhone her.

Hent til Android her.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00