3 grunde til at nyde den bornholmske sensommer

Læs her hvorfor du bør opleve Bornholm i sensommeren og efteråret

I 2018 blev Bornholm nomineret som en af de bedste ferieøer af det populære amerikanske rejsemagasin Travel + Leisure. Som dansker kan vi være stolte af, at vores krog af kongeriget er blevet den nye hotte rejsedestination, men vi håber også, at det giver anledning til, at du har lyst til at besøge Bornholm.

 

3 grunde til at nyde den bornholmske sensommer

Vi har samlet nogle gode grunde til hvorfor Bornholm er et besøg værd – og specielt i sensommeren, hvor man er på tærsklen til det begyndende efterår med de flotte farver i naturen:

1.

Oplev Bornholms enestående natur

Bornholms unikke natur byder både på svensk skærgårdsstemning, et snert af Islands klippelandskab og Vestkystens hvide sandstrande – alt sammen samlet på én ø i Østersøen.

Nordeuropas største borgruin Hammershus findes forsat på sin klippetop og byder på uanede muligheder for løb eller vandring i det omkringliggende område. Her finder man bl.a. Opalsøen, Hammerhavn og den nye Stenhuggersti.

Ligeledes er Bornholm blevet et rent mekka for outdoor-oplevelser med bl.a. mountainbike, klatring og bisonsafari, som kan kombineres med en god middag på et af øens mange anerkendte spisesteder.

2.

Der er tid til bare at hygge

Det er svært at forestille sig noget hyggeligere end Bornholm i sensommeren. Sommerens varme har sørget for, at øens klipper og Østersøen holder temperaturen på Bornholm mildere end i resten af Danmark.

Snyd ikke dig selv for en tur til kystbyer som Gudhjem og Svaneke og mærk roen falde over dig i nogle af Danmarks absolut smukkeste byer. Besøg også en af øens hyggelige gårdbutikker, her finder du de lækreste lokale råvarer i autentiske omgivelser.

En hyggelig ferie kunne meget vel bestå af et besøg til nogle af øens lokale kunstnere. De fleste kunsthåndværkere har dørene åbne hele sensommeren. Fra d. 15. sep. – 11. nov. 2018 afholdes der European Ceramic Context på Bornholm. Sensommeren byder også på arrangementer som Bornholms Drikkefestival og Bornholms Kulturuge.

3.

Bornholm er tættere på og billigere end du tror

Der er godt nyt for rejsende til Bornholm. Det har aldrig været billigere at tage Færgen til Bornholm. Sejler du med Bornholmslinjen fra Ystad til Rønne koster en billet med bil inkl. 5 passager fra kun 99,- hver vej. Bornholm er blot tre timer fra København via Øresundsbroen og Bornholmslinjens hurtigfærger fra Ystad. Book din billet på bornholmslinjen.dk

Det er selvfølgelig rart at have sin egen bil med og nyde friheden, men vil du hellere slappe af hele vejen til færgen, så tilbyder flere busselskaber transport fra København til Bornholm. Kommer du fra Jylland, kan du tage Kombardo Expressen fra f.eks. Aalborg og Århus til København og herfra direkte videre til Bornholm.

Find din overnatning på Bornholm her

Når du besøger Bornholm og vil opdage øen, mangler du måske et godt sted at sove. Vi har en lang række overnatningsmuligheder:
Find din overnatning her
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00