Rollespilsugen

16.Oct 2017 - 20.Oct 2017

Rollespilsugen på Bornholm
I efterårsferien (uge 42) bliver Bornholms Middelaldercenter indtaget af orker, dæmoner og helte. Rollespilsugen på Bornholm er fem dage med rollespil i fantastiske omgivelser, og DU er inviteret!

Alle kan være med!

Det er rollespil med fokus på børn, men med plads til voksne. Det er for både de erfarne og de helt nye, så om du har spillet rollespil i fem år eller aldrig har haft et latex-sværd i hænderne før, så er Rollespilsugen noget for dig. Rollespilsugen blev afholdt for første gang i 2012 og blev gentaget i årene efter med stor succes. Claus Raasted fra Rollespilsakademiet forklarer, at det skyldtes, at der var ”noget for enhver smag.”Nogle vil gerne slås med sværd. Nogle kan godt lide at løse gåder og fortæller historier. Der er også nogle der bare godt kan lide at gå på opdagelse på området og ikke være sikker på om der lurer en dværgekonge eller en troldkvinde bag næste bakke. For os er det vigtige ved Rollespilsugen, at der er plads til mange forskellige slags oplevelser. Og så er det jo en fantastisk smuk location.”

Deltag én, flere eller alle dage
Til Rollespilsugen bliver det muligt at deltage en dag, flere dage eller alle fem dage og du kan enten komme med dit eget udstyr eller låne noget af vores.

Pris for Rollespilsugen på Bornholm
Hvis du tilmelder dig på forhånd, koster det DKK 600,- pr. person at deltage alle fem dage i rollespilsugen på Bornholm i efterårsferien. Det er også muligt at deltage enkelte dage – her koster det DKK 160,- pr. dag pr. person.

Velkommen til Rollespilsugen på Bornholm

Rollespilsugen er lavet som et samarbejde mellem nogle af de store institutioner på Bornholm, så både Færgen, Destination Bornholm, Team Bornholm, BORNHOLMTOURS og Bornholms Middelaldercenter er med. Det bliver efterårsferiens begivenhed på Bornholm og vi glæder os. Det håber vi også, du gør, og vi håber på at se dig i efteråret.

Hvornår:

16
Oct

10:00 - 15:00


17
Oct

10:00 - 15:00


18
Oct

10:00 - 15:00


19
Oct

10:00 - 15:00


20
Oct

10:00 - 15:00


Priser:

Tilmeld dig til alle fem dage for

600 kr.

Tilmeld dig til en enkelt dag for

160 kr.

Tags: Efterår, Gudhjem

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00