Bornholms Kulturuge 2017

15. September 2017 - 24. September 2017

in Danish ? Translate here

MØD KULTUREN PÅ BORNHOLM
Bornholms Kulturuge er en årligt tilbagevendende festival med musik, litteratur, gastronomi og meget mere. Hver sensommer siden 2001 har klippeøen budt velkommen til en uge fyldt med et hav af begivenheder og oplevelser for alle sanser. Kulturugen på Bornholm varer i år fra den 15. til den 24. september 2017 – og er bygget op omkring fire centrale arrangementer:

”Udenfor Sæsonen” hvor Steffen Brandt inviterer til en helt anderledes koncertrække. Hver koncert er et møde mellem etablerede kunstnere og nye talenter, der spænder bro mellem forskellige musikgenrer.

Teater og musik på samme scene – det sker i “Klassisk på Kanten” med Andrea Pellegrini og medlemmer af Piazzolla Orkestret, som er blevet fast ‘husorkester’ for arrangementet.

Jakob Hansens Litteraturfestival er noget for lytte-sansen og hjernen: Skriveforløb med nye talenter, oplæsning af prosa og lyrik med prisbelønnede danske forfattere, bogudgivelse med helt nye tekster, der handler om Bornholm. I 2014, 2015 og 2016 desuden digtinstallationer i den bornholmske natur.

Gaarden – Bornholms og Danmarks første regionale madkulturhus danner ramme om eventen “Madkulturfest på Gaarden”: Aftener, hvor du kan deltage i eksperimenter med mad og kultur – en sand oplevelse for lugte-, smags-, syns- og følesansen, sat i scene af Mette Martinussen.

Herudover vil du kunne opleve Bornholms kulturhistorie – på byvandringer og åbent hus-arrangementer hos museer og institutioner. Kunsthåndværk, teater, fortællekunst, film, performance, billedkunst, skulpturpark – alt sammen inviterer til et intenst samvær i kulturens tegn. Et perfekt oplæg til en parferie eller en tur med vennerne til Bornholm – oplev det gode liv på solskinsøen.

For at gøre det hele lidt nemmere og mere overskueligt er Bornholm inddelt, så der er ekstra fokus på en enkelt by en bestemt dag i løbet af kulturugen. På den måde håber vi også, at gæsterne får lejlighed til at komme rundt og opleve mest muligt af øen. Se det imponerende program her.

Velkommen til en unik oplevelse, hvor du kan komme tæt på kunstnerne og få sans for kulturen på Bornholm. Husk også at købe et badge, som giver dig masser af fordele og gratis ”goodies”. Velkommen til Bornholms Kulturuge 2017.

Hvornår:

15
Sep

00:00 -


24
Sep

23:59


Tags: Efterår, Gourmet, Hele øen, Koncert, Kultur, Kunst, Kunsthåndværk, Musik

Relaterede events

Find andre spændende events på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00